Timişoara

articolul anterior articolul urmator

În scurt timp se deschide noul mall din Timişoara, Shopping City. Are cel mai mare multiplex Cinema City din afara Capitalei şi piscină semiolimpică

0
8 Feb 2016 10:58:47
Autor: Stefan Both
Mall-ul ridicat de Nepi a costat aproape 100 de milioane de euro
Mall-ul ridicat de Nepi a costat aproape 100 de milioane de euro

Galeria extinsă le va aduce timişorenilor mai multe branduri internaţionale de prestigiu şi opţiuni multiple de petrecere a timpului liber.

Reprezentanţii NEPI au anunţat data la care se va deschide nou mall din Timişoara, cel din Calea Şagului. Shopping City va fi inaugurat în 31 martie. NEPI a investit 83,8 milioane de euro în noul centru comercial.
 
“Investiţia reprezintă mai mult decât dezvoltarea unui centru comercial, este una dintre cele mai mari investiţii din ultima perioadă din judeţul Timiş. De aceea, pentru noi, finalizarea lucrărilor la Shopping City Timişoara, reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte de pe agenda acestui an. Vrem să oferim un mall care să depăşească aşteptările timişorenilor şi întregii populaţii din regiunea de vest a României.Shopping City Timişoara va oferi, alături de opţiuni variate de cumpărături şi petrecere a timpului liber şi noi locuri de muncă, contribuind, astfel, la dezvoltarea economică a regiunii de vest”, afirmă Tiberiu Smaranda, director executiv NEPI.
 
Un avantaj major pe care îl oferă centrul comercial, odată finalizat, este oferirea unui plus de atracţie pentru turiştii care vizitează Timişoara, aceştia având acum la dispoziţie o ofertă completă de petrecerea timpului liber la cumpărături şi distracţie. 

Cele mai recunoscute branduri naţionale şi internaţionale 
 
Suprafaţa totală închiriabilă permite dezvoltarea unui centru comercial grandios, capabil să reunească cele mai recunoscute branduri naţionale şi internaţionale sub acelaşi acoperiş. Odată cu inaugurarea primei faze, în noiembrie 2015, Shopping City Timişoara a adus timişorenilor primul hypermarket Carrefour din regiune, alături de alţi 25 de retaileri naţionali şi internaţionali, între care amintim Dedeman, Media Galaxy, Noriel, Kendra, Pepco, Help Net, SensiBlu, Opticris, TUI Travel, Zoocenter, Mondex. 
 
”Vom continua tradiţia de colaborare şi parteneriate strategice cu ancore cu acoperire internaţională, în toate centrele noastre comerciale. În acelaşi timp, încurajăm şi susţinem dezvoltarea economiei locale prin încheierea de parteneriate cu cele mai bune concepte aparţinând agenţilor comerciali locali. Astfel, suntem siguri de faptul că putem oferi clienţilor noştri cel mai bun mix de retail, personalizat pentru nevoile românilor din vestul ţării”, a adăugat Tiberiu Smaranda.
 
Finalizarea Shopping City Timişoara va aduce branduri de prestigiu internaţional, precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear,H&M, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de cel mai  mare şi mai modern cinematograf din afara Capitalei. 

13 săli de cinema cu tehnologie 3D
 
Timişorenii vor avea acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, care va aduce 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum şi conceptele revoluţionare iMAX şi 4Dx. În plus, Shopping City Timişoara pune la dispoziţia timişorenilor şi o sală de fitness ultramodernă, dotată cu piscină semi olimpică. 
 
Situat în Calea Şagului nr. 100, Shopping City Timişoara va oferi, de asemenea, cea mai dezvoltată zonă de distracţie şi petrecere a timpului liber prezentă într-un centru comercial la acest moment, cu zonă de bowling, billiard, casino şi food-court cu restaurante pentru toate gusturile.  Copiilor li se pregăteşte cel mai complex spaţiu de joacă din oraş.
 
Centrul comercial este construit pe un teren de 18 hectare, în două etape, iar la finalizarea dezvoltării sale, în martie acest an, va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 metri pătraţi în prima fază. 
 
Oferă cea mai generoasă parcare de mall, cu aproximativ 2.500 de locuri, dispuse la nivelul solului şi pe acoperiş - cu acces direct către zona de cinema - entertainment – fitness – food court.
 
Citiţi şi:
 
FOTO A fost inaugurat primul hipermarket Carrefour din Timişoara: Se vor valorifica legumele şi frunctele din judeţul Timiş

VIDEO Mall-ul de 100 de milioane de euro, care se construieşte în Calea Şagului, văzut din dronă

FOTO Noul mall din Timişoara creşte pe zi ce trece. Cât mai au de aşteptat iubitorii de shopping până la inaugurare

FOTO Sud-africanii de la NEPI aduc în Timişoara cel mai mare multiplex Cinema City din afara Capitalei

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările