Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Încep probele de foc de la Bac. Până la cinci camere de supraveghere şi monitorizare audio pentru testele scrise

0
29 Aug 2011 01:00:00
Autor: adevarul
Tinerii sustin azi proba la matematica
Tinerii sustin azi proba la matematica

Dacă la probele orale nu au avut bătaie de cap, tinerii care nu au reuşit să promoveze probele scrise ale examenului maturităţii le vor susţin, în această sesiune cu măsuri sporite de siguranţă. Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla cum se desfăşoară examenul de Bacalaureat!

Mai bine de 4.300 de elevi timişeni revin, astăzi, să susţină probele scrise la limba şi literatura română, la a doua sesiune de Bacalaureat.

A început Bacalaureatul de toamnă. Subiectele la limba română au fost uşoare pentru elevi

Şefii din învăţământul timişean spun că nu vor avea milă faţă de elevii din sesiunea din toamnă şi vor spori măsurile de siguranţă cu până la cinci camere video într-o sală şi supraveghere audio. În total, la a doua sesiune vor exista 13 centre de examen, din care 10, în Timişoara.

„Ne-am pierdut timpul cu elevii picaţi la Bacalaureat. Ei nu vor să înveţe", spune rectorul Universităţii de Vest din Timişoara

Rata de promovabilitate la prima sesiune a fost de doar 33 la sută, astfel încât doar unul din trei elevi s-a putut înscrie la facultate. Rezultatele provizorii vor fi afişate pe 4 septembrie, urmând ca cele finale să se afle în 7 septembrie.

Generaţiile viitorului: economişti şi artişti. Majoritatea elevilor din ţară au optat pentru FEAA sau Facultatea de Arte
Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările