Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Şeful ISU Timiş, scrisoare de mulţumire medicilor după ce a scăpat de COVID: Am trăit momente de neînchipuit

11
24 Oct 2021 19:05:00
Autor: Stefan Both
Lucian Mihoc FOTO Pressalert.ro
Lucian Mihoc FOTO Pressalert.ro

Lucian Mihoc, şeful ISU Timiş, s-a infectat cu SARS Cov-2 şi a ajuns în stare gravă la spital. Mai mult, colonelul nu a considerat important să se vaccineze împotriva COVID-19, pentru că nu credea că lui i se poate întâmpla ceva rău.

Lucian Mihoc, şeful ISU Timiş, a ajuns la spitalul Victor Babeş din Timişoara cu o afectare pulmonară de 40 la sută. După aproape două săptămâni de stat în spital, colonelul Mihoc s-a vindecat şi a ajuns înapoi acasă. Lucian Mihoc nu a considerat că e important să se vaccineze, pentru că nu credea că lui i se poate întâmpla ceva. După experienţa prin care a trecut, şeful pompierilor din Timişoara face un apel către populaţie să nu ezite să se imunizeze. 
 
Lucian Mihoc a ţinut să transmită o scrisoare de mulţumire medicilor care au avut grijă de el. 
 
„Mie nu mi se va întâmpla. Sunt cuvintele pe care ai vrea să le ascunzi şi să le înghiţi când afli pe pielea ta că ai fost atât de naiv să crezi că viaţa ta nu ar putea vreodată să atârne de un fir de aţă...  
 
Vă adresez toate mulţumirile mele pentru profesionalismul, ataşamentul sufletesc pentru fiecare pacient şi dedicarea de care aţi dat dovadă. Am trăit momente de neînchipuit, am văzut oameni cum se sting în jurul meu, am înţeles cât de preţioasă e fiecare gură de aer şi cum viaţa se poate scurge în minute, iar în urmă să rămână copii, mame, taţi ori fraţi ce-şi plâng neputinţa de a fi putut împiedica deznodământul.  
 
Sunt profund recunoscător că, datorită dăruirii dumneavoastră, întregului personal medical, astăzi mă aflu înapoi lângă familia mea. 
 
În cele aproape două săptămâni cât m-am aflat pe patul de spital, am putut vedea cum dumneavoastră scrieţi istorie, zi de zi, cum faceţi imposibilul, cum smulgeţi vieţi din ghearele morţii cu atâta încrâncenare. Pentru tot ceea ce faceţi între zidurile acestui spital şi poate nu se vede din afară, vă transmit întreg respectul meu şi toată recunoştinţa. 
 
Am înţeles în aceste zile de cumpănă cel mai important lucru: virusul nu va dispărea uşor, însă, dacă nu mai amânăm vaccinul, numărul de infectări va scădea. 
 
După această teribilă experienţă, îmi doresc ca lumea să înţeleagă importanţa imunizării cât mai rapide. Pentru siguranţa fiecăruia dintre noi, pentru cea a familiei şi a celor din jur, dar şi pentru a creşte şansele de revenire la normalitate. 
 
Vă admir şi vă mulţumesc”, a transmis coloneul Lucian Mihoc, şeful ISU Timiş. 
 
Vă mai recomandăm:

Şeful ISU Timiş a fost internat la Clinica de Boli Infecţioase cu COVID. Nu a fost vaccinat şi are plămânii afectaţi

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

Mircea Nistor
24.10.2021, 19:27:25

Hmm,poftim...Sef de instituția de stat,aflat în serviciul cetățenilor 24 ore din 24 ,amână nejustificat vaccinarea și e gata, gata, s-o mierlească...Nu-i așa că avem o țară cu șefi de servicii publice prevăzător,responsabili și gata oricând, dacă nu să te salveze,măcar să-ți ofere un sfat competent?!

+1 (3 voturi)
SPC Manase
24.10.2021, 20:34:33

Nenea sefu de la pomperi sa stii ca nici serurile alea nu prea te protejeaza . Si asta o spun fabricantii. Ca alea-s inca in testare.

-11 (11 voturi)
m lupascu
24.10.2021, 19:48:31

- dependent esede, atrei

-6 (8 voturi)
Richard Carroll
24.10.2021, 20:23:17

Ca sa stiti la ce dezinformare va expuneti pe acest forum, iata un raport live al postarilor antivacciniste pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Iata de ce suntem colonia de leprosi a Europei.

-1 (3 voturi)
SPC Manase
24.10.2021, 20:35:30

Dopa ce ti-au inchis 2 conturi , l-ai facut pe al treilea . Sper sa ti-l inchida.

-10 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările