Timişoara

articolul anterior articolul urmator

A sosit roata panoramică, piesa de rezistenţă a Târgului de Crăciun de la Iulius Town

0
24 Nov 2021 10:05:07
Autor: Stefan Both
Roata panoramică a sosit la Iulius Town din Timişoara
Roata panoramică a sosit la Iulius Town din Timişoara

Roata Panoramică a ajuns la Iulius Town din Timişoara şi a fost montată în parcarea din faţa clădirilor din birouri. Cei care doresc să admire oraşul de sus şi să se bucure de spiritul Crăciunului sunt aşteptaţi, începând de sâmbătă, la Iulius Town.

În acest an, Timişoara va avea cel puţin trei târguri de Crăciun. După cele din Piaţa Victoriei şi de la Muzeul Satului Bănăţean, şi cei de la Iulius Town s-au pregătit pentru sărbătorilor de iarnă. „Winter in my town” va include căsuţe cu bunătăţi de sezon şi idei de cadouri, food trucks cu preparate delicioase, un autodrom, un carusel rotativ cu lanţuri, o Piaţă de Brazi şi cornere tematice perfecte pentru fotografii pe Instagram. Piesa de rezistenţă va fi roata panoramică, deja amenajată în parcarea VIP de la Iulius Town. 
 
Roata, adusă în premieră în Timişoara, are o înălţime de peste 30 de metri, 18 gondole a câte 4 locuri fiecare, iar o sesiune „în aer” durează aproximativ 10 minute. 
 
Deschiderea „Winter in my town” va avea loc în această sâmbătă. Programul artistic din zilele de weekend va fi susţinut de ansambluri de muzică şi artişti locali,  precum şi elementele de decor, patine, skiuri de lemn, sănii, butuci de lemn şi mii de luminiţe, elemente care vor reda atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă, au anunţat cei de la Iulius Town. 


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările