Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Europarlamentare 2019. Primarul Nicolae Robu: „Am votat pentru ca în România lucrurile în justiţie să fie aşezate“

0
26 May 2019 09:32:20
Autor: Stefan Both
Nicolae Robu
Nicolae Robu

Primarul Nicolae Robu a votat duminică, în jurul orei 9.00, la secţia de la Şcoala Generală nr.30, din cartierul timişorean Soarelui. La ieşirea de la urne, Robu a spus că a votat pentru cea mai bună reprezentare a României, a intereselor României şi a poporului român în Parlamentul European.

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a venit la secţia de votare din cartierul său împreună cu soţia. La ieşea de la urne, Robu a declarat:
 
„Am votat pentru cea mai bună reprezentare a României, a intereselor României şi a poporului român în Parlamentul European, aşa cum înţeleg eu lucrurile. Pe de altă parte, la Referendum am votat pentru ca în România lucrurile în justiţie să fie aşezate, aşa cum este normal într-o ţară civilizată, în ideea de dreptate, de adevăr, de corectitudine în tot ceea ce se întâmplă şi asta presupunând independenţa justiţiei şi respectarea tuturor normelor statului de drept”. 
 
Primarul a mai spus că nu poate să anticipeze rezultatele. „Dar astăzi nu avem decât să aşteptăm cu toţii rezultatele oficiale. Sperăm să se iasă la vot şi datorită vremii frumoase”, a declarat Robu.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii