Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Mesajul unui român care a trăit 20 de ani în Diaspora pentru „fratele islamist”: „Va trebui să-ţi iei lumea în cap si să pleci de unde ai venit. Acum!”

5
22 Mar 2016 19:27:29
Autor: Daniel Dancea
George Alexander, care a trăit timp de 20 de ani în Norvegia i-a transmis un mesaj „fratelui islamist” FOTO Sever Gheorghe
George Alexander, care a trăit timp de 20 de ani în Norvegia i-a transmis un mesaj „fratelui islamist” FOTO Sever Gheorghe

George Alexander, un scriitor român care a trăit timp de 20 de ani în Norvegia, unde a condus mai multe grădiniţe, a transmis după atentatele din Bruxelles un mesaj „fratelui islamist”. „Ai semănat teroare. Ţi-ai irosit viaţa. Esti mai fericit acum, frate musulman?”, scrie George Alexander într-un mesaj postat pe pagina sa personală de Facebook.

Stabilit de 20 de ani în Norvegia şi ajuns director la două grădiniţe din Oslo, George Alexander a devenit cunoscut în România după declanşarea cazurilor  Nan şi Bodnariu, familii rămase fără copii în Norvegia. George Alexander a fost printre primii români din Norvegia care a luat atitudine împotriva Serviciului de Protecţie a Copilului din Norvegia – Barnevernet. După reacţiile sale anti Barnevernet, românul a demisionat şi s-a întors în România. După atentatele de marţi din Bruxelles, George Alexander a reacţionat postând pe reţeaua de socializare „un mesaj pentru fratele musulman”. Redăm mai jos mesajul lui George Alexander.  

Scrisoare către fratele islamist,

de George Alexander

Nu poţi să-ţi trăiesti viaţa cultivând ura. Nu poţi să împrăstii moarte peste cei din jur. Nu poţi nici să crezi în Coran, în niciun Coran!, atunci când numele tău este asociat cu cel al Crimei!

De fiecare dată când mor nevinovaţi din cauza ta, frate, care-ţi închipui că, prin Crima ta, ajungi martir în ceruri, Lumea nu se va lăsa niciodată intimidată. Îsi va strânge si mai mult rândurile, uitându-se la tine ca la un diavol mărunt si neglijabil! 

Sinuciderea ta nu va mai reprezenta nimic pentru nimeni!

Ce mesaj poate o Crimă să transmită? Nu poate nici să conteste ceva… Nici să te motiveze în suferinţa ta!
Durerea pe care oamenii au trăit-o în această viaţă, din cauza ta!, nu le-o va vindeca nimeni! Orice urmă de simpatie si înţelegere pentru soarta ta va dispărea. Orice compasiune, chiar si pentru ai tăi!, va muri sau se află pe moarte...

Porţile Europei au fost rupte de mâna ta. Ai semănat teroare. Ţi-ai irosit viaţa. Esti mai fericit acum, frate musulman?

Ne adunăm morţii acum. Dar Europa nu va mai fi niciodată cum a fost până în această zi. Ne-am întâlnit prea adesea cu Moartea! Si, chiar la noi, Acasă!
De aceea, îţi spun:
- Ne vom despărţi, frate!
Va trebui să-ţi iei lumea în cap si să pleci de unde ai venit. Acum!

Îmi pare rău pentru tine. Însă e destul de rău că esti aici…
Am să mă uit în ochii tăi, frate! Si, n-am să mai văd pe nimeni, îţi spun!...

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

cristian hans
22.03.2016, 19:35:36

Care frate?

Radu Mircea
22.03.2016, 19:42:48

# cristian hans Fratele lui . Nu stii ca astia penticostalii sunt toti frati si surori ???

-2 (2 voturi)
Dionysos Bacchus
22.03.2016, 19:35:50

CORECT ! I Insa eu as mai face o completare ; nu vreti ? , va alungam .

+1 (1 vot)
pista
23.03.2016, 00:31:11

Draga Europa! Draga Europa, as vrea sa stii ca cei care te conduc nu-ti pot oferi nici painea nici securitatea. Banii acum nu mai au nici o valoare, banii nu pot cumpara viata in fata unui sinucigas kamikaze, si nici viata vesnica daca nu ti-ai asigurat-o. Draga Europa, as vrea sa stii ca oricat de multi agenti de securitate ar fi intr-o tara ei nu pot ajunge nici pana la 1% din agentii de paza ai lui Dumnezeu, numiti ingeri, dar cum multi nu mai cred in ei atunci cum sa ne apere? Draga Europa, as vrea sa stii ca solutia ta nu este intr-un Guvern comun, ci intr-un Dumnezeu atotputernic. Dar cum in ultima vreme L-ai intristat prin legi care favorizeaza crima si imoralitatea El te-a lasat sa-ti vezi de drum. Un drum pe care nu vei ajunge departe singura. Draga Europa, un roman de-al nostru pe nume Nicolae Steinhardt a spus ca Dumnezeu nu e nevoit sa ne pedepseasca. Simpla Lui retragere din planurile noastre, pe care o face ca un gentelmen pentru ca i se cere, ne afecteaza profund, atrage nenorocirea. Draga Europa, te indemn spre binele tau. Cheama-L pe Dumnezeu inapoi si iti va reda pacea de care ai nevoie! Cel putin sigur nu-ti vei pierde pacea sufleteasca oricat de tulburi vor fi vremurile. Tony Berbece- https://www.facebook.com/tony.profides/posts/957750644273055

+1 (1 vot)
Stefan Landas
23.03.2016, 07:21:30

Nu-i ciudat ca nimeni nu scrie de rau de "fratele" israelit Mosad care, se pare, ca a stat si in spatele "atacurilor " de la 9/11 ?

Modifică Setările