Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Atribuţiile primarului Fritz, preluate de Ruben Laţcău: “Să iau decizii pentru un oraş ca Timişoara nu e ce mi-am dorit”

3
13 Jan 2021 17:29:28
Autor: Stefan Both
Dominic Fritz şi Ruben Lascău
Dominic Fritz şi Ruben Lascău

Primăria Timişoara va rămâne pe mâinile viceprimarului Ruben Laţcău care va îndeplini atribuţiile de primar ce îi sunt delegate conform Hotărârii Consiliului Local.

Domini Fritz trebuie să stea izolat la domiciliu 14 zile după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Atribuţiile sale vor fi preluate de viceprimarul USR-ist Ruben Laţcău. 
 
“Tocmai am aflat cu toţii că primarul nostru, Dominic Fritz. e pozitiv COVID-19 şi că va rămâne următoarele 14 zile în izolare acasă. Asta înseamnă, de asemenea, că atribuţiile sale îmi vor reveni mie în această perioadă, dar Dominic şi cu mine ne vom consulta în permanenţă pe perioada carantinei sale. Să iau decizii pentru un oraş ca Timişoara, cu toate ale sale, preţ de două săptămâni, nu e ceva ce mi-am dorit, dar nădăjduiesc că mă voi ridica la înălţimea celor care au zidit acest oraş. Însănătoşire grabnică, Dominic! Sau, cum se spune în birocrateză, <Rog însănătoşire grabnică!>”, a scris Ruben Laţcău, pe Facebook.
 
Vă mai recomandăm:

Dominic Fritz, primarul Timişoarei, confirmat pozitiv cu COVID-19: A treia oară nu am scăpat
 
Profesorul Nicolae Robu, ironic la adresa viceprimarului Timişoarei: „Dr Ruben vine de la Dublu Repetent”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Tudor Miclovan
13.01.2021, 17:38:09

Suntem mancati, daca orasul a ramas pe mana unuia care s-a declarat singur si anticipat ca fiind incapabil. Misto tara!

-3 (9 voturi)
Sybil
13.01.2021, 18:54:21

cum nu e ce si-a dorit din moment ce a acceptat sa fie viceprimar? pai asta ii scrie in fisa postului. Primarul isi deleaga o parte din atributii viceprimarilor, doar nu semneaza el 500 de acte pe zi, le mai da si la altii.

Sybil
13.01.2021, 18:55:22

oare latcau ce credea ca face viceprimarul? ia sa nu mai fuga de raspundere. Vrea salar net de 15.000 lei pe luna? sa puna mana sa munceasca.

Modifică Setările