Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Bretelele de coborâre de pe Autostrada Arad-Timişoara, închise pentru a se asigura culoar de trecere pentru convoaiele cu români reveniţi în ţară

0
26 Mar 2020 22:31:49
Autor: News.ro
Foto CNAIR
Foto CNAIR

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că au fost închise, începând de joi seara, bretelele de coborâre de pe Autostrada A1 Arad - Timişoara, pentru a se asigura un culoar de trecere pentru convoaiele care transportă românii veniţi în ţară din Europa.

"Începând cu ora 21:00, în urma limitărilor impuse de Ordonanţa militară nr. 3 privind măsuri de prevenire a răspândirii Covid-19, pe sensul către Timişoara al autostrăzii A1 Deva-Nădlac (Centura în regim de autostradă a municipiului Arad) vor fi restricţionate breteaua de coborâre de la Aeroportul Internaţional Arad, kilometrul 545, dar şi breteaua de coborâre din apropierea localităţii Zădăreni, jud. Arad, kilometrul 538. Astfel, devierea autovehiculelor se va face de pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 536 (în zona unei staţii de alimentare cu carburant) pe DN 69 Arad-Timişoara", au transmis reprezentanţii DRDP Timişoara.
 
Masura a fost luată cu acordul conducerii MAI şi CNAIR şi a fost aprobată de prefectul judeţului Arad.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii