Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Bucurie la sediul USR-PLUS din Timişoara. “Românii au spus:Ajunge! Românii vor să scape de penali, de hoţie”

1
26 May 2019 22:39:22
Autor: Stefan Both
Sediul USR din Timişoara FOTO Tion.ro
Sediul USR din Timişoara FOTO Tion.ro

Cristian Moş, preşedintele USR Timiş, a mulţumit alegătorilor care au votat şi şi-au pus încrederea într-un partid tânăr.

Reprezentanţii USR-PLUS au primit cu bucurie vestea că alianţa lor se află pe locul trei în preferinţele românilor, după PNL şi PSD.
 
”Mulţumim oamenilor, mulţumim delegaţilor noştri, mulţumim celor care ne-au votat şi care şi-au pus încrederea în noi. Toată ziua am umblat pe la secţii. E greu să îmi controlez emoţiile.  Cel puţin eu şi colegii mei nu am mai văzut o aşa o implicare a oamenilor. Românii au mers la vot cu speranţa. Ne-am întrebat în ultimele luni dacă România este pregătită de schimbare. Noi credem că românii vor schimbare.  Românii au spus: spus Ajunge! Românii vor să scape de penali, de hoţie. Românii vor politicieni care să-i asculte. Rezultatul acestei seri este rodul a mai bine de trei ani de muncă”, a spus Cristian Moş, preşedintele USR Timiş. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Charles Franc
26.05.2019, 23:35:11

foarte adevarat, dar asta nu insemana ca vor sa vireze spre neomarxism....cu toti cei care am vorbit si au votat USR+ au facut doar pentru atitudiniea fata de coruptie a PSD si neincrederea fata de PNL, in nici un caz pentru valorile neomarxiste pe care le sustine USR+ ( promovarea LGBT, multiculturalism=iislamizare, granite deschise pentru imigratia non europeana, cedarea catre birocratia bruxeleza opaca a comeptentelor guvernului)...mai mult, o gramada de militanti USR+ nu aveau nici ei habar ca alianta lor sustine niste valori neomarxiste de stanga, atat in plan economic (cat mai multe directive si reglementari in economie date de Bruxellles), cat si in plan social (LGBT, multuculti=islamizare, imigratie fara limite, anticrestinism), o tineau sus si tare ca e de dreapta, dar nu puteaiu sa explice cum se impaca dreapta cu neomarxismul, singura explicatie ramanand ca ei perosnal sunt totusi de dreapta