Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Autobuzele, tramvaiele şi firobuzele nu fac economie pe caniculă: Toate trebuie să circule cu instalaţia de aer condiţionat pornită

0
29 Jul 2013 16:34:21
Autor: Stefan Both
Tamvaiele care nu au instalaţiile de aer condiţionat defecte sunt retrase de pe traseu
Tamvaiele care nu au instalaţiile de aer condiţionat defecte sunt retrase de pe traseu

Primăria Timişoara şi RATT au anunţat că vor lua măsuri pentru ca pentru perioada de caniculă să se asigure în mijloacele de transport permanenta funcţionare a instalaţiilor de climatizare

Începând de astăzi 29 iulie 2013, Primări Timişoara împreună cu Regia Autonomă de Transport Timişoara vor lua măsurile necesare ca pentru întreaga perioadă caniculară să se asigur functionarea permanentă a instalaţiilor de climatizare existente în mijloacele de transport în comun între orele 8.00 şi 21.00.
 
Funcţionarea instalaţiilor de climatizare în mijloacele de transport în comun va fi monitorizată de către controlorii de trafic şi  personalul TESA de la sectiile de exploatare. Se vor retrage toate vehicolele care au instalaţii de climatizare nefuncţionale.
 
Pentru orice nefuncţionalitate a instalaţiei de climatizare în mijloacele de tranport în comun, respectiv actele de indisciplină ale personalului de bord, oamenii sunt rugaţi să sesizeze Primăria Timişoara şi Dispeceratului RATT la numarul 0356. 803.716.

Citiţi şi:

Timişorenii suferă în cea mai caldă zi din an: 40 de grade Celsius la umbră

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările