Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Caz tulburător: "un monstru" şi-a violat propria mamă, după care a snopit-o în bătaie FOTO+VIDEO

0
29 Sep 2010 07:57:03
Autor: adevarul

Mort de beat, cu poftă de amor, fostul puşcăriaş şi-a făcut de cap cu propria mamă. Nu au contat lacrimile femeii sau urletele de disperare. Nici măcar faptul că în camera alăturată îi dormeau copiii, de doi şi şase ani. Bărbatul a mai făcut puşcărie pentru furt de găini şi un viol, ba chiar nevasta omului este una dintre fostele lui victime. Monstrul riscă opt ani de închisoare.

Violul a avut loc sâmbătă seara în satul Bulgăruş. Bătrâna stătea la televizor cu unul dintre nepoţei. Omul a venit acasă, dar nu părea foarte beat. L-a luat pe copil din braţele bunicii sub pretextul că vrea să doarmă cu el în pat. Nu au trecut decât câteva minute, iar violatorul s-a reîntors în camera mamei. A stins lumina, după care a început să o sărute. Urletele şi lacrimile bătrânei de 62 de ani nu au contat. A fost violată fără milă. După actul sexual, monstrul a bătut-o, astfel că femeia nu s-a putut ridica două zile din pat, timp în care a stat nemâncată.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE


Foto: bărbatul nu este la prima acuzaţie de viol, actuala soţie fiind una dintre fostele victime

"Nu credeam că îmi va face una ca asta propriul meu copil. Am avut grijă de el şi de copiii lui. Şi-a făcut de cap cu mine, putea să mă omoare. Sunt o femeie bătrână şi am ajuns ruşinea vecinilor. Cum o să mă duc eu la lucru?", se întreaba mama violatorului, în timp ce lacrimile îi curg pe obraz. Două zile după viol nu s-a putut ridica din pat. Nu a mâncat nimic până astăzi pentru că i-a fost scârbă de pervesiunile la care a fost supusă.


Foto: Bătrâna este hotărâtă să îşi renege fiul

Violatorul are 39 de ani şi are un lung dosar penal. A mai fost închis după gratii pentru furt de găini. Nu a stat multă vreme în libertate pentru că şi-a mai violat o vecină, pentru care a fost condamnat trei ani. Reîntors în libertate, a cerut-o în căsătorie pe victimă, cu care a făcut doi copii. Acum femeia este în Grecia, de unde trimite regulat bani acasă. Înainte să îşi violeze propria mamă, monstrul din Bulgăruş a mai violat încă o vecină, dar femeii îi este frică să depună plângere.

Încătuşat, la ieşirea de la audieri, bărbatul spune că "regretă faptele", dar acest lucru nu îl va scăpa de închisoare. Cel puţin opt ani de gratii îl aşteaptă pe violator.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările