Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Cei de la ACS Poli Timisoara sunt economi. Bilantul contabil pe 2013 e pe plus

0
30 Apr 2014 17:45:10
Autor: Robert Bloanca
Numeroasele transferuri efectuate nu au afectat deloc bugetul contabil al ACS Tion
Numeroasele transferuri efectuate nu au afectat deloc bugetul contabil al ACS Tion

Managementul administrativ al celor de la ACS Poli este unul excelent. O dovedeşte bilanţul contabil făcut public de către club. La capitolul venituri aproape integral banii au venit de la administraţia locală timişoreană şi cea judeţeană din Timiş, la cheltuieli salariile şi contribuţiile la buget ataşate fiind de departe cele mai mari.

Economiile făcute de conducerea administrativă a celor de la ACS Poli Timişoara a făcut ca bilanţul clubului pe 2013 să iasă chiar pe plus. Formaţia bănăţeană nu se poate lăuda cu un buget prea mare faţă de colegele din campionat, este vorba de ceva mai mult de 13 milioane de lei, adică puţin mai mult de 2,9 milioane de euro.
Valoarea totală a veniturilor clubului a fost de 13,239 milioane de lei. Din această sumă 7,3 milioane de lei provin de la Primăria Timişoara, iar alte trei milioane de la Consiliul Judeţean. Sponsorizările reprezintă puţin peste jumătate de milion de lei. Din bilete şi abonamente s-au adunat 625.446 lei, iar din publicitate 343.624 lei. Drepturile de televiziune au adus în conturile ACS Poli 1,342 milioane de lei.

Cheltuielile totale sunt în sumă de 13,147 milioane de lei. Desigur, salariile şi primele acoperă cea mai mare parte a sumelor cheltuite, este vorba de 7,9 milioane de lei plus 2,1 milioane de lei contribuţii la asigurări sociale. Cheltuielile de deplasare reprezintă 919.224 lei din totalul de 3,074 milioane de lei cheltuieli totale cu bunuri şi servicii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările