Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Celebrul psihoterapeut Dr.Love cere ca Legea contractului prenupţial să devină obligatorie: „Vă garantez că multe nunţi nu ar mai avea loc!”

3
26 Nov 2018 20:42:39
Autor: Stefan Both
Cătălin Ilie alias Dr.Love FOTO Facebook personal
Cătălin Ilie alias Dr.Love FOTO Facebook personal

Psihoterapeutul Cătălin Ilie, cunoscut în Timişoara cu numele de „Dr. Love”, datorită sfaturilor pe care le dă celor care au probleme în cuplu, crede că Legea contractului prenupţial ar face să scadă căsătoriile de compromis.

Cătălin Ilie, un psihoterapeut controversat pentru sitlul său de a comunica cu oamenii, uneori prin mesaje dure, postate pe pagina sa de Facebook. 
 
De această dată, „Dr.Love” se lansează împotriva celor care intră în "căsătorii de compromis". 
 
„Oameni buni. Compromisurile făcute în viaţa voastră vă fac să deveniţi inumani! Altfel nu îmi pot imagina cum ajungeţi în asemenea hal! Atunci când stricaţi viaţa altor oameni aducând suferinţa voastră în ea, nu puteţi fi demni de a fi numiţi oameni!
 
Cu siguranţă aţi auzit de crime din <dragoste> , suicid când se ajunge la capătul puterilor. Şi tot ceea ce vă mai prezintă televiziunile! Cu siguranţă voi…<nu sunteţi aşa>  şi ăia erau doar nişte dezaxaţi! 
 
Însă! Chiar nimeni nu vrea să îşi asume riscul să vorbească şi despre cealaltă faţă a monedei?
 
Cum aţi acţiona în cazul în care, după ce ai decis să o iei din sărăcie, să o scoţi din mizeriile vieţii în care era, să te căsătoreşti cu ea şi să o faci o <doamnă>, iar ea după toate acestea, brusc…pleacă, pentru că şi-a adus aminte că <iubeşte> pe altcineva. Şi îţi ia şi copilul şi jumătate de avere?
 
Cum aţi acţiona atunci când el, după ce îţi jură credinţă şi îţi spune că va fi bărbatul care va avea grijă de tine toată viaţa făcându-te să te simţi ca o prinţesă, te va arunca ca pe o cârpă în noroi punându-te să te prostituezi şi la propriu şi la figurat!
 
Cum te-ai simţi când după 20 de ani de căsătorie şi câţiva copii, ea să se trezească într-o dimineaţă şi să îţi spună <ştii…eu nu te-am iubit niciodată. De fapt sunt lesbiană>.
 
Cum aţi reacţiona dacă aţi auzi: <Am vrut să mă răzbun pe el. De aceea m-am căsătorit, i-am făcut un copil şi am divorţat, să îl lovesc acolo unde îl doare cel mai tare stricându-i viaţa>.
 
Sau: <Am vrut să mă răzbun pe fosta şi m-am căsătorit cu prietena ei>!
 
Toate acestea sunt doar adevăruri. Adevăruri care dor!
 
Şi dor atât de tare încât oamenii devin iumani! 

De aceea, rog autorităţile statului român: Să întroducă obligativitatea Legii contractului prenupţial. Să fie obligatoriu. Vă garantez că multe nunţi nu ar mai avea loc! Să introducă legea precăsătoriei trei ani obligatorii înainte de nuntă. Vă garantez că nu o să mai puteţi spune <dar nu am ştiut, s-a schimbat pe parcurs>.
 
Divorţiul să dureze cel puţin trei ani de zile…ca să nu îşi abandoneze copiii după ce au primit tutelă unică pe la bunici şi să plece cu iubiţii!
 
Despăgubiri morale plătite de cei care descoperă <subit> că au altă orientare sexuală după ce sau căsătorit!
 
Îmi pare rău, România! Acesta trebuie să fie referendumul, familia tradiţională!”, a susţine psihoterapeutul Cătălin Ilie. 


Citiţi şi:

De ce simt nevoia unii oameni să-şi cumpere case şi maşini mari. Psiholog: „Cei care s-au simţit odată mici şi-au spus: «Lasă, că o să fie eu odată mare»“

Psihologul Dr.Love, mesaj pentru cei care postează „Relaţie complicată“ drept status pe Facebook: „Veţi plânge că nu aţi avut parte de iubire“

 
Psihologul Dr.Love, de Crăciun: „Cel mai frumos cadou pe care trebuie să îl despachetaţi azi este chiar viaţa voastră”

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Manole Scarlat
26.11.2018, 22:45:03

O fi celebru, dar cine a auzit de el ?

+3 (3 voturi)
Herr Hoher
26.11.2018, 23:39:08

Cred ca nici ma-sa nu a mai auzit de el dupa ce l-a dat la infiere. Oricum, este un domn. Nu vedeti ce lanturi tiganesti are pe burta? O avea si briceag "peste" legat de lant?

+3 (3 voturi)
Manole Scarlat
26.11.2018, 23:58:48

Herr Hoher: Are şi tatuaje...şi cruciuloiu ăla spânzurat ostentativ pe perete... numai bun gust şi rafinament intelectual.

+2 (2 voturi)
Modifică Setările