Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Chef ţigănesc „spart“ cu poliţia: logodna cu Lamborghini şi muzică dată la maximum a nepotului baştanului Vişinel a fost amendată cu 500 de lei

0
3 Aug 2011 08:18:37
Autor: adevarul
Ţiganii au ajuns să nu mai respecte legea şi nici instituţiile statului
Ţiganii au ajuns să nu mai respecte legea şi nici instituţiile statului

Sezonul nunţilor ţigăneşti „de valoare” a debutat, la Timişoara, cu scandal. Poliţiştii au intervenit pentru a reduce sonorul lăutarilor care au ridicat nivelul decibelilor la maximum.

Mare chermeză, ieri, pe strada CD Loga din Timişoara, unde a avut loc o logodnă ţigănească. Unul din cei mai bogaţi romi din Timişoara, Vişinel Stancu, îşi însoară nepotul, pe Angelo, în vârstă de 16 ani. Ieri a fost programată logodna acestuia cu Estera (15 ani), fiica lui Boby Stancu, un alt rom bogat din oraş. Pe bulevardul Loga, aflat în zona centrală, chiar lângă sediul Serviciului de Arme, Muniţii şi Substanţe Toxice şi-au făcut apariţia mai multe maşini de lux: Lamborghini, Ferrari, BMW, Mercedes sau Porsche. Majoritatea au numere de Germania.

Cu sonorul la maximum

Pregătirile la casa mirelui au început încă de ieri dimineaţă, când firmele de catering şi amenajări s-au prezentat la palat. Muzica despre criză, bani şi moartea duşmanilor a fost nelipsită, boxele fiind pornite cu o oră înainte de petrecere. Ţiganii au dat însă sonorul la maximum, astfel că nu se mai putea înţelege om cu om. Şefa Secţiei 1 de Poliţie, Ana Grigorovici, dar şi adjunctul Poliţiei Comunitare, Dorel Cojan, aflat la comanda instituţiei, s-au prezentat personal la faţa locului, însoţiţi de mai multe echipaje.

Amenzi pentru gălăgie

„Le-am atras atenţia să nu dea muzica tare şi să păstreze ordinea în zonă. Am discutat cu toate forţele de ordine din oraş pentru a lua măsuri de păstrare a liniştii şi ordinii publice”, a spus Cojan. Reprezentanţii Poliţiei Locale l-au şi amendat pe Vişinel Stancu, în baza unui articol din legea de păstrare a liniştii şi ordinii publice, care interzice „organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe sau cu caracter social, in mediul urban”.

Nunţi ţigăneşti „de valoare”

Luna august coincide cu sezonul petrecerilor ţigăneşti. În afară de logodna Esterei şi a lui Angelo, de ieri, în această săptămână sunt anunţate mai multe astfel de evenimente. Una din cele mai somptuoase petreceri este cea dată de Baron, un ţigan bogat din oraş.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările