Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Concerte rock şi poveşti de iubire, surprizele pregătite pentru timişoreni de Dragobete

0
23 Feb 2011 12:00:15
Autor: adevarul
Timişorenii îşi pot impresiona partenerele cu seri inedite
Timişorenii îşi pot impresiona partenerele cu seri inedite

Timişorenii care au plănuit să sărbătorească varianta românească a Sfântului Valentin au o mulţime de alternative de petrecere a unei seri romantice sau pline de distracţie.

Dragobetele este sărbătorit la Timişoara în stil mare. Cluburile au pus la punct ultimele detalii şi totul este pregătit pentru petrecerile cu teme de dragoste, dar şi pentru concerte inedite sunsţinute de arţiştii de seamă.  Mţine seara, noul club Porky's este gazda unui spectacol susţinut de membrii formaţiei Jukebox. Biletul de intrare costă 15 lei, iar distracţia începe la ora 21.00. Tot mâine seară, de la aceeaşi oră,  în clubul Daos vin cei de la Pragu' de Sus pentru a concerta pentru fani. Cei interesaţi vor plăti doar 10 lei pentru biletul de intrare.

Pentru timişorenii care vor să petreacă o seară liniştită, teatrele din oraş au uşile deschise joi, în ziua de Dragobete. La Teatrul Naţional din Timişoara se va pune în scenă una dintre cunoscute poveşti de dragoste din lume, „Romeo şi Julieta", de Willian Shakespeare. Spectacolul începe la ora 19.00, în Sala 2. Teatrul German a pregătit spectacolul „Cântăreaţa Cheală", de Eugen Ionesco, tot de la ora 19.00.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările