Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Cursele aeriene pe ruta Timişoara-Bucureşti vor fi operate de trei companii aeriene. Blue Air reia de astăzi zborurile

0
7 Aug 2020 00:10:36
Autor: Stefan Both
Aeroportul Timişoara
Aeroportul Timişoara

Mai multe zboruri regulate de pe Aeroportul Internaţional Timişoara spre şi dinspre capitala ţării. Cursele aeriene pe ruta Timişoara – Bucureşti vor fi operate de Tarom, Blue Air şi Ryanair.

În prezent, pe aeroportul Timişoara zborurile spre şi dinspre Bucureşti sunt operate de compania aeriană Tarom, cu o frecvenţă de zece zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marţi, miercuri, joi, vineri şi duminică. 

Începând de vineri, 7 august 2020, va creşte numărul curselor aeriene regulate ce deservesc ruta Timişoara – Bucureşti, fiind operate de către compania aeriană Blue Air, cu o frecvenţă de zece zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marţi, miercuri, joi, vineri şi duminică. 
 
Din 4 septembrie 2020, vor fi reluate şi zborurile regulate spre aceeaşi destinaţie, Bucureşti, operate de compania aeriană Ryanair, cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, vineri şi duminică.

„Creşterea numărului de curse regulate interne către Bucureşti este o dovadă a faptului că activităţile dintre cei mai importanţi poli economici ai României, respectiv Regiunea de Vest a ţării şi Bucureşti, se redresează în concordanţă cu realităţile socio-economice din această perioadă de pandemie la nivel naţional. De asemenea, suplimentarea zborurilor demonstrează interesul crescut al locuitorilor din zona Banat, care desfăşoară atât relaţii comerciale, cât şi educaţionaleprofesionale şi culturale. În acest context, este de reamintit faptul că, în anul 2019, ruta Timişoara – Bucureşti a fost cea mai frecventată destinaţie internă din România”, a transmis noul director al Aeroportului Timişoara, Dorel Grădinaru. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii