Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Dominic Fritz, somat de sindicat să şteargă de pe Facebook calificările „mici feudali”, „dubioşi” şi „fac afaceri cu imobile de lux pe litoral”

9
21 Jan 2022 17:20:15
Autor: Stefan Both
Dominic Fritz, primarul Timişoarei
Dominic Fritz, primarul Timişoarei

Sidicatul Liber al Salariaţilor din Primăria Timişoara solicită retractarea alegaţiilor primarului Dominic Fritz, ce aduc atingere imaginii sindicatului, şi publicarea declaraţiei de retractare pe pagina personală de Facebook, pentru o perioadă de 30 zile şi într-un cotidian de largă audienţă.

Sindicatul Liber al Salariaţilor din Primăria Timişoara îl somează pe primarul Dominic Fritz, după o postare făcută pe pagina de Facebook, în data de 10 ianuarie 2022.
 
„În urma prejudiciului de imagine suferit de sindicat ca urmare a postării denigratoare apărute pe pagina dumneavoastră personală pe reţeaua de socializare Facebook în data de 10 ianuarie 2022, după pronunţarea sentinţei judecătoreşti de suspendare a unui concurs de recrutare, postare preluată în articole din presa locală, în care v-aţi manifestat nemulţumirea cu privire la demersurile justificate ale sindicatului nostru, confirmate ca atare de instanţa de judecată, calificând membrii noştri ca fiind <mici feudali>, iar sindicatul ca fiind <dubios> şi <care face afaceri cu imobile de lux pe litoral> şi ar fi făcut <campanie, pe faţă, în 2012 fostului primar Nicolae Robu>, afirmaţii vădit neadevărate, vă solicităm: Retractarea alegaţiilor de mai sus, ce aduc atingere imaginii sindicatului, postate pe pagina dumneavoastră personală de pe reţeaua de socializare Facebook în data de 10 ianuarie 2022. Publicarea declaraţiei de retractare pe pagina dumneavoastră personală de Facebook, pentru o perioadă de 30 zile şi într-un cotidian de largă audienţă”, a transmis juristul Tiberiu Negrei, preşedintele Sindicatul Liber al Salariaţilor din Primăria Timişoara.
 
În situaţia neîndeplinirii solicitării, Sindicatulul îşi rezervă dreptul de a formula acţiunea civilă “pentru constatarea prejudiciului de imagine produs şi obligarea dumneavoastră la îndeplinirea  măsurilor de mai sus, precum şi plata de daune morale”.

Postarea primarului Dominic Fritz din 10 ianuarie 2022.
 
VĂ MAI RECOMANDĂM SĂ CITIŢI:

Dominic Fritz îi cere premierului Ciucă să ajute Timişoara „acum“ pentru evitarea unor „consecinţe catastrofale“

Asaltul AUR-Noua Dreaptă la Primăria Timişoara. Niciunul din cei amendaţi nu domiciliază în Timiş. Reacţia societăţii civile

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

mircea miricioiu
21.01.2022, 17:52:44

tind sa cred ca fritz are dreptate. daca nu total, atunci in cea mai mare parte. este o axioma ca in primarii, in special in marile orasa, sunt constituite colectivele de angajati uniti prin interese personale si de grup, toate izvorate din puterea lor de decizie in emiterea sau neemiterea ( in functie de castigul personal rezultat de aici ) de avize si autorizatii, rezultata din fisa postului dar si din posibilitatea de a detine afaceri proprii, facilitate de functia pe care o detin, ascunse dupa diferite paravane - soacre, bunici, neveste etc. de aici, formarea de mici boieri, cu potential care, financia depaseste nivelul veniturilor salariale iar moral se afla mult sub nivelul minimului bun simt. si orice perturbare a rutinei lor aducatoare de castiguri, , naste revolte in diferite forme. acum, atacarea in instanta a diferitelor hotarari. pacat ca spiritul lor civic nu se manifesta cand legea era cu adevarat incalcata de conducerea primariei.

+6 (8 voturi)
Ionel Marcu
21.01.2022, 18:34:05

Sindicatul nu ne spune dacă e adevărat sau nu, acești mici Jimmy Hoffa vor doar lipsă de transparență! Nu ne lămurește DNA?

+3 (5 voturi)
laur laur
21.01.2022, 18:14:09

Sindicatele libere din Romania ,libere de democratie. au imbogatit liderii, indivizi prosperi ,desi sindicalistii faceau foamea, pentru ca societatile au fost falimentate, de directorii numiti politic dar sustinuti de sindicat( contra cost) si ...lideriii de sindicat. Totul a fost gandit de Ciuma Rosie si de oamenii lui Iliescu, securisti , comunisti , turnatori, care au dat legi ca sa-i protejeze pe presedintii de sindicat, considerata de comunisti si urmasii lor, mai ticalosi decat ei, cureaua de transmisie dintre partid (PSD )si clasa muncitoare( vezi greva de la STB)

+2 (4 voturi)
Ilie de la sculărie™
21.01.2022, 18:19:59

Nu poti sa le mai zici hotilor pe nume..

+10 (12 voturi)
Cristian saileanu
21.01.2022, 18:54:39

bai,timisorenilor cum l'ati votat pe asta, baiiiiii?

-22 (22 voturi)

Vezi toate comentariile (9)

Modifică Setările