Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Două accidente de muncă petrecute în Timiş. Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a căzut de la înălţime

0
18 Sep 2019 12:31:32
Autor: Daniel Dancea
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Un tânăr de 23 de ani a murit, iar o femeie a fost rănită în urma unor accidente de muncă petrecute miercuri la prânz, la două firme din Timiş. Unul dintre accidente a avut loc în Timişoara, iar cel de-al doilea la Parţa, lângă Timişoara.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş şi Poliţia au fost sesizate miercuri la prânz după două accidente de muncă petrecute aproape simultan, la două firme diferite. Unul dintre accidente a avut loc chiar în Timişoara, la o tipografie de pe strada Petru Cermena. O femeia care manevra o presă şi-a prins degetele la maşină, necesitând îngrijiri medicale.

Cel de-al doilea accident de muncă, în care un tânăr de 30 de ani a şi murit, a avut loc la o fermă Smithfield din Parţa. Un muncitor care lucra la acoperişul unei hale a căzut de la cinci metri înălţime. Tânărul s-a rănit atât de grav încât şi-a pierdut viaţa.

Poliţia şi ITM au deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile în care au avut loc accidentele de muncă. În primele şase luni ale anului 2019, în Timiş au avut loc şase accidente de muncă mortale. În 2018, 40 de persoane din Timiş au murit în accidente de muncă, aici fiind incluse şi decesele unor persoane care au suferit accidente în drum spre locul de muncă sau în timpul serviciului.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările