Timişoara

articolul anterior articolul urmator

După ce „a trebuit să plece”, Robu îşi cheamă fanii să dea năvală pe pagina „Fritz trebuie să plece”

5
25 Mar 2021 11:58:52
Autor: Daniel Dancea
Dominic Fritz şi Nicolae Robu, în ziua în care Nicolae Robu „a trebuit să plece”
Dominic Fritz şi Nicolae Robu, în ziua în care Nicolae Robu „a trebuit să plece”

Învins zdrobitor în alegerile locale din septembrie 2020, Nicolae Robu se împacă greu cu ideea pierderii primăriei. Astfel, după ce el însuşi a fost victimă a campaniei de pe Facebook „Robu trebuie să plece”, fostul primar al Timişoarei îşi cheamă acum fanii pe pagina „Fritz trebuie să plece”.

Timişorenii nemulţumiţi de activitatea de primar a lui Nicolae Robu au înfiinţat o pagină de Facebook denumită „Robu trebuie să plece”. Pe această pagină erau semnalate nereguli din Primăria Timişoara sau din oraş, iar după ce Robu a pierdut alegerile, pagina şi-a schimbat denumirea în „Robu a trebuit să plece”.

Pe modelul „Robu trebuie să plece”, la mai puţin de jumătate de an de la câştigarea alegerilor de către Dominic Fritz, a apărut şi pagina de Facebook „Fritz trebuie să plece”.

Pentru a creşte vizibilitatea paginii „Fritz trebuie să plece”, Nicolae Robu,care este  urmărit pe Facebook de 63.000 de persoane şi care a refuzat în campania electorală să îi pronunţe numele contracandidatului său, şi-a chemat fanii să se alăture paginii „Fritz trebuie să plece”.

„Având în vedere audienţa foarte bună a paginii mele, mai mulţi membri ai grupului, dintre cei peste 1.100 la cât grupul a ajuns crescând sensibil în ultimele zile m-au rugat în privat să fac cunoscută pe această pagină existenţa grupului. Răspund pozitiv la această rugăminte, indicându-vă mai jos link-ul către Grupul Facebook mentionat şi transmiţându-vă, totodată, rugămintea celor ce-l gestionează de a vă alătura lor şi membrilor deja existenţi”, a scris Robu, pe Facebook. Postarea fostului primar nu a rămas fără efecte, pagina „Fritz trebuie să plece”, sărind de 2.500 de „like-uri”.

Fostul primar al Timişoarei susţine că pagina de Facebook „Fritz trebuie să plece” a apărut în contextual nemulţumirilor legate de faptul că primarul Timişoarei „n-a făcut nimic în toate aceste luni”.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum vrea Dominic Fritz să dezvolte Timişoara. Abordare complet diferită de a lui Robu, adept al dezvoltării „în forţă”

Un director susţinut de Dominic Fritz a avut o condamnare de care a scăpat printr-o graţiere iniţiată de PSD

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Stanila Ion
25.03.2021, 12:04:00

Tov. Robu isi da arama pe fata. Dupa ce l-a felicitat pe noul primar, acum bate campii cu spor barfind mai rau ca o țață...

+5 (7 voturi)
Maximilian Musat
25.03.2021, 14:21:29

Robu vrea sa distraga atentia,se pare ca o sa iasa ceva" bulibaseli" din timpul ultimului mandat si o sa-i moare rasul...

+1 (3 voturi)
gyll
25.03.2021, 12:30:47

Să plece, să plece Fritz, să nu mai transparetizeze activitatea primărieii, să vină Robu și Nasui.

-1 (3 voturi)
The Fog
25.03.2021, 13:41:02

Dupa ce s-a lamurit ca va pleca Robu a spus ca va face voluntariat in serviciul primariei. Banuiesc ca acesta actiune se incadreaza acolo. Militeaza pentru o primarie altfel - a lui. Se poate explica, psihiatric vorbind - cu cat te catari mai sus, cu atat cazi mai rau. Judecand dupa numarul de detractori pe care i-a acumulat primarul Fritz in lunile de cand e la primarie - fiecare numara altfel lunile alea, dar de fiecare data iese un numar enorm - pe multi i-a tinut Robu indestulati si fericiti. Nu mai zic ca intreaga "opozitie" s-a unit in cuget si nesimtiri, cu manifestari pe care le speram eradicate in Timisoara. E drept ca sunt multi factori care "ajuta": imigratia sustinuta, nesiguranta data de pandemie, exemplele de cultura si civilizatie date de lideri. Plus deconectarea brutala de la banul public, stiuta ca scoate din "omul civilizat" al vremurilor noastre tot ce-i mai paros si mai primitiv.

-5 (7 voturi)
Wulwus
26.03.2021, 13:12:57

+++ Robu a fost si este un om de nimic - fara caracter +++ este un fel de mini-Trump al Timisoarei +++

+1 (1 vot)
Modifică Setările