Timişoara

articolul anterior articolul urmator

EXCLUSIV! Scandal de proporţii între Casa Armatei şi MISA pe teme sexuale şi de cenzură

0
30 Apr 2010 14:36:22
Autor: adevarul

O expoziţie erotică a stârnit zâzanie între două organizaţii partenere. Filiala locală a Mişcării de Integrare în Absolut acuză Brigada 18 Infanterie Motorizată de centuză, discriminare şi rea-voinţă.

Casa Armatei este implicată în tot mai multe scandaluri pe teme sexuale şi de cenzură. Organizaţia locală a MISA, condusă de Gregorian Bivolaru, a pus la cale în capitala Banatului o serie de evenimente prin care se încerca „atingerea unei stări de virilitate legendară nesfârşită printr-o revoluţie amoroasă a continenţei sexuale".


MISA caută "satisfacţia" la Casa Armatei din Timişoara cu Dan Puric şi Ioan Gyuri Pascu

Totul a fost organizat sub forma unui festival numit „Festivalul Iubirii", iar Casa Armatei a găzduit o expoziţie erotică, punctul central fiind reprezentat de sâni supradimensionaţi, falusuri şi metode moderne de sex.

Foto: Dan Spătariu, preşedintele filialei locale MISA acuză armata de cenzură

Vernisaj erotic la Festivalul Iubirii organizat de Asociaţia Dacica,filială locală a MISA

Expoziţie închisă

Dacă pe 18 aprilie Nicolae Drăgan, responsabilul de evenimentele care au loc la Galeria ProArmia, se arată un susţinător al acestui tip de acţiuni spunând că „subiectele cu şi despre erotism sunt destul de sensibile, dar e îmbucurător că sunt abordate. Nu avem de ce să ne ruşinăm. E o bucurie să fim parteneri cu Asociaţia Dacica", a doua zi, între MISA şi reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale se isca un scandal.

CLICK AICI PENTRU VERNISAJUL MISA DE LA CASA ARMATEI


Lucrurările au fost scoase din Galeria ProArmia spre stupefacţia studenţilor la arte care şi-au expus lucrările. „Eu cred că expoziţia a fost inchisă din cauza asocierii noastre cu Şcoala de Yoga MISA. Pur şi simplu au fost date jos lucrările a doua zi, deşi vernisajul s-a dovedit a fi un succes. Evident că a au fost presiuni mediatice", a spus Sorin Spătariu, preşedinte Asociaţiei Dacica, filiala locală a MISA.

La fel de şocată de incident este şi decanul Facultăţii de Arte. „S-a închis expoziţia a doua zi pentru că cei de la armată nu au agreat evenimentul", a declarat Adriana Lucaciu, decanul Facultăţii de Arte a Universităţii de Vest. Cei de la Brigada 18 Infanterie neagă acuzaţiile. „Noi am respectat contractul şi l-am îndeplinit", a spus Florinel Lazăr, ofiţer de presă al brigăzii.

EVENIMENT

Cei de la MISA promit că expoziţia va reveni alături de o serată pe teme erotice


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările