Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Fiica lui Gheorghe Dincă promite dezvăluiri despre cazul de la Caracal: „În curând vor fi toate. Reveniţi în două zile”

30
31 Jul 2019 20:03:49
Autor: Daniel Dancea
Daniela Dincă, fiica bărbatului arestat la Caracal FOTO Facebook/Daniela Dincă
Daniela Dincă, fiica bărbatului arestat la Caracal FOTO Facebook/Daniela Dincă

„Adevărul” a reuşit să o contacteze pe Daniela Dincă, fiica bărbatului din Caracal acuzat în cazul dispariţiei Alexandrei Meceşanu şi a Luizei Melencu. Daniela Dincă a refuzat să comenteze cazul, dar a spus că, în cel mult două zile, familia Dincă va exprima un punct de vedere.

Membrii familiei lui Gheorghe Dincă spun că aşteaptă permisiunea casei de avocatură care-i reprezintă pentru a exprima un punct de vedere referitor la cazul fetelor răpite la Caracal. 

Afirmaţia îi aparţine fiicei lui Gheorghe Dincă, Daniela. Contactată de „Adevărul” pentru un punct de vedere, femeia a refuzat să facă orice comentariu, spunând că în cel mult două zile familia va ieşi cu explicaţii publice. „Momentan nu, dar în curând va fi (n.r. - un punct de vedere). Avocatul nostru a prezentat din partea noastră. În curând va fi. În curând vor fi toate”, a declarat Danuila Dincă.

Întrebată dacă crede că cele două fete despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis sunt în viaţă, Daniela Dincă a spus: „Eu vă înţeleg....În curând va fi”. Întrebată dacă familia va avea multe lucruri de spus, Daniela Dincă a răspuns afirmativ. „Da. Reveniţi peste două zile”, a spus femeia înainte de a închide telefonul. 

Te-ar putea interesa şi:

Fiica lui Gheorghe Dincă, legături cu un italian bogat acuzat că făcea trafic cu muniţie. Cum i-ar fi preluat femeia afacerea
 

Bărbatul despre care Alexandra a crezut c-a răpit-o relatează cum a fost implicat în cazul Caracal: „Dincă a venit la mine“

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

30 Comentarii

Voluntat Solis
31.07.2019, 20:34:36

Foarte ciudati astia din familie. Daca ai ceva de zis, zi acum.

+11 (15 voturi)
mossss ion roata
31.07.2019, 20:48:30

Există forme de psihopatie congenitală. În rest, pentru că - după umila mea părere - într-o societate "nepsihopată" intervenţia într-un asemenea caz trebuia să se facă imediat, la flagrant, cu arma în mână, refuz să comentez implicaţiile. E atât de dureros, că degeaba aş putea fi acuzat de lipsă de empatie. Empatia mea e tăcerea. În Străinul, de Camus, Meursault e acuzat că nu a plâns la înmormântarea mamei sale. Societatea este însă cea absurdă, psihopată... nu peste mult timp, Meursault este condamnat la moarte. "În societatea noastră orice om care nu plânge la înmormântarea mamei sale riscă să fie condamnat la moarte", spunea Camus, cu referire la romanul său, din ciclul absurdului. Parafrazându-l, spun cruntul adevăr, că în societatea noastră, orice copil care solicită legitim ajutorul autorităţilor riscă să fie condamnat la moarte".

+10 (12 voturi)
Argon Litium
31.07.2019, 20:47:15

Romania tara de k*** popor de k** ---------------- rusine

-6 (16 voturi)
Acvila
31.07.2019, 20:58:39

Îl dai în gât pe criminal sau îl convingeti sa goleasca sacul ? Sunteti rude cu Râmaru ?

+6 (6 voturi)
Marcel Cristea
31.07.2019, 21:00:12

The only person who know for sure what happened to all of his victims is the murderer himself and the only way to find out is to make him talc, whatever it takes you must make him talk. Stop going around the bush and listening to clairvoyants or his relatives, those people have no clue, and it can be a distraction. Concentrate on the perpetrator for haven sake!

-6 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (30)

Modifică Setările