Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Formaţia Popa Şapkă va susţine un concert de zile mari în Bunker

0
14 Apr 2010 08:15:34
Autor: adevarul

Evenimentele se ţin lanţ la Bunker şi timişorenii cu chef de distracţie nu trebuie s mai stea pe gânduri şi să profite de această lună presărată cu tot felul de concerte.  

Pentru a fi siguri că vor ajunge la tinerii cu chef de dans, cei de la Bunker i-au adus pe cântăreţii de la „Popa Şapkă", să facă atmosfera una perfectă pentru o seara de joi în Bunker. Astfel, maine seară, 15 aprilie, de la ora 21.00, grupul vocal instrumental format în Timişoara va susţine un concert de toată frumuseţea pentru toţi cei care vor avea urechi să-i audă. Muzica celor de la "Popa Şapcă" este o combinaţie de balkan beats cu voioşie şi cu siguranţă va fi pe gustul multora dintre timişoreni.

În plus, ca să nu fie monotoni şi ca să placă tuturor, organizatorii au pus deoparte şi un spectacol de stand up cu Tibi Neuronu, la finalul săptămânii viitoare. În 19 aprilie se vor urmări filme la Centrul Cultural Francez în cadrul „Serii filmului polonez". Luna plină de evenimente se va termina în stil mare cu un concert hard-rock susţinut de cei de la „East Quakers&Effect" în 22 aprilie.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările