Timişoara

articolul anterior articolul urmator

FOTO Imagini inedite cu tramvaiul care a sărit de pe şine în anul 1992

0
31 Jan 2015 13:43:29
Autor: Stefan Both
Tramvai deraiat în 1992 FOTO RATT
Tramvai deraiat în 1992 FOTO RATT

Pe forumul Regiei Autonome de Transport Timişoara (RATT) au fost urcate fotografii de la un accident care a avut loc în anul 1992.

Forumul sitului www.ratt.ro este un loc unde se întâlnesc pentru discuţii pasionaţii de mijloace de transport cât şi de istroria Timişoarei. Unul dintre forumişti a urcat câteva fotografii inedite cu un tramvai “Timiş” care a deraiat. Accidentul a avut loc în 30 decembrie 1992. Tramvai care circula pe linia 4, pe strada Bogdăneştilor, a sărit de pe şine, a ajuns pe trotuar, a dărâmat un gard şi a “parcat” lângă o casă. Despre starea vatmanului şi a pasagerilor din tramvai nu apar informaţii, însă în imagini se văd proporţiile accidentului.

Cel mai grav accident în care a fost implicat un tramvai la Timişoara a avut loc în 2001, pe podul din Piaţa Maria. Tânăra Angela Bancsov a ajuns în stare gravă la spital, după ce vagonul tramvaiului a sărit de pe şine şi a proiectat-o peste pod. Victima a căzut de la o înălţime de cinci metri, iar bucăţi de beton au căzut peste ea. Justiţia i-a dat dreptate fetei la mult timp după accident, ea fiind angajată apoi la Regia Autonomă de Transport Timişoara.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările