Timişoara

articolul anterior articolul urmator

FOTO Lufthansa a conectat Timişoara la aproape 300 de destinaţii din întreaga lume

0
1 Nov 2017 15:44:55
Autor: Stefan Both
Avionul care a venit de la Frankfurt a primit botezul la Timişoara FOTO Ş.Both
Avionul care a venit de la Frankfurt a primit botezul la Timişoara FOTO Ş.Both

Cea mai mare companie aviatică germană, Lutfhansa, oferă zilnic zboruri între Timişoara şi Frankfurt. Odată cu această noua rută, pasagerii din Timişoara vor avea acces la aproape 300 de conexiuni către 71 de ţări.

O nouă premieră pe Aeroportul din capitala Banatului. Pentru prima dată pasagerii din Timişoara vor putea zbura direct către cel mai mare hub Lufthansa, Frankfurt. Pentru prima dată compania germană va avea zboruri zilnice din Timişoara către Frankfurt. 
 
Aceste noi zboruri sunt operate cu o aeronavă Embraer 190 care le oferă pasagerilor 100 de locuri atât la clasa Business, cât şi la clasa Economy. 
 
Printr-un singur transfer la Frankfurt, clienţii din România pot alege din aproape 300 de conexiuni cu 71 de ţări.
 
“În acest an, Lufthansa îşi creşte numărul de conexiuni cu Germania la şapte rute şi aniversează 50 de ani de succes în România. Timisoara va fi conectată direct la cele mai mari hub-uri ale noastre, pasagerii din aceste oraşe având astfel acces la aproape 300 de destinaţii din toată lumea şi putându-se bucura de o nouă experienţă de zbor lung-curier cu noile noastre aeronave Airbus A380 şi A350, precum şi Boeing 747-8. Prin extinderea şi investiţiile pe care le face în acest an, Lufthansa îşi demonstrează dedicarea faţă de România, o ţară cu o dezvoltare solidă şi continua şi cu multe oportunităţi pentru mediul de afaceri. Astfel, prin intermediul produselor şi serviciilor noastre premium cum sunt produsele digitale personalizate sau acces la internet în bandă largă, pasagerii de business şi cei care merg în vacanţă vor avea la dispoziţie şi mai multe conexiuni către Germania şi alte destinaţii din jurul lumii”, a spus Antonio Tassone, manager în cadrul Lufthansa Group.

 
Introducerea acestei noi curse către unul dintre cele mai mari noduri aeriene din Europa, Frankfurt-am-Main, este un câştig nu doar pentru Timişoara şi zona de vest a României, ci şi pentru nordul Serbiei şi estul Ungariei. 

 
În urmă cu 12 ani, Lufthansa a deschis ruta Timişoara -Munchen, care a avut de atunci un mare succes. Numai în 2016, au avut în jur de 200.000 de pasageri care au călătorit în regiune. 
 
„Ca urmare a cererii ridicate de zboruri către Germania şi în afara acesteia, suntem acum capabili să oferim pasagerilor noştri un nou zbor către cel mai mare Hub Lufthansa, Frankfurt. Cu acestă nouă traseu, clienţilor noştri li se vor oferi mai multe conexiuni, mai multe frecvenţe şi mai mult acces la destinaţii din întreaga lume. Având un zbor de două ore, pasagerii noştri pot ajunge cu uşurinţă în mai multe destinaţii intercontinentale, cum ar fi Cap Town, Bangkok, Buenos Aires, Johannesburg, Singapore, Hong Kong, Rio de Janeiro“ a declarat Peter Pullem, director regional Lufthansa Grup pentru Europa Centrală şi de Sud-Est.


 
În această după-amiază, aeronava care a venit pe Aerportul "Traian Vuia", din direcţia Frankfurt a primit botezul. Două autospeciale de stingere a incendiilor a întâmpinat avionul cu jeturi de apă.  Lufthansa oferă din această lună zboruri zilnice către Frankfurt şi de la Cluj.

Citiţi şi:

Premieră pe Aeroportul din Timişoara. Primul zbor regulat în afara Europei, cu destinaţia Tel Aviv
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările