Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Fundă umană şi lumânări aprinse pe Bega, în memoria celor care au murit de SIDA

0
13 May 2011 11:13:59
Autor: adevarul
Lumanari
Lumanari

Ziua Internaţională a Lumânărilor nu trece neobservată nici la Timişoara. Duminică, centrul oraşului va fi marcat de o serie de evenimente care să omagieze persoanele care şi-au pierdut viaţa din cauza SIDA.

Evenimentul a ajuns la cea de-a VII-a ediţie şi este organizat de către Grupul de Coordonare Locală pe problematica HIV/SIDA. Timişoreniii vor putea asista, duminică, începând cu ora 21la o manifestare deosebită - o fundă umană se va forma chiar în central Timişoarei. Tot duminică seara, se vor lansa lumânări păe Bega, în Parcul Rozelor.

SIDA nu mai este un mister în şcolile timişorene

Slujbă specială pentru morţi

În plus, între orele 10-12 va avea loc o slujbă de comemorare, la Catedrala Mitropolitană iar înscrierea pe asfalt a numelor celor decedaţi în urma SIDA, va fi făcută la ora 9,30. „Evenimentul este derulat în perioada 13-15 mai și îşi propune să aducă un omagiu colectiv celor dispăruţi din cauza SIDA, dar şi să lanseze membrilor comunităţii un îndemn la solidaritate cu persoanele care trăiesc cu HIV/SIDA", ne spune Ionela Apostol, unul dintre organizatori.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările