articolul anterior articolul urmator

Imagini aeriene spectaculoase de pe şantierul Autostrăzii Vestului. Lucrările avansează alert. În 2017 am putea avea un nou tronson VIDEO

4
16 Jul 2017 23:18:02
Autor: Stefan Both
Autostrada Lugoj-Deva Lot 3 FOTO captură Pro Infrastructură
Autostrada Lugoj-Deva Lot 3 FOTO captură Pro Infrastructură

4 Comentarii

cosmic
17.07.2017, 14:10:13

bine ca construiti autostrazi doar in vestul tarii. atunci cand ungurii or sa ne ia ardealul, vor avea de-a gata si infrastructura. in estul tarii nu s-a construit niciodata nici macar 1 km de autostrada. si ne miram de ce nu vin investitori straini in estul tarii.

Tosa Khan
17.07.2017, 16:00:56

Tosa Khan
17.07.2017, 16:34:28

SA fim seriosi, pe rationamentul asta, ar trebui dus tot din Ardeal dincolo de munti (ca pe vremuri, cand navaleau turcii sau tatarii) si, inca repede, sa nu fim luati prin surprindere la momentul adevarului. Dar stai, dincolo de care munti?!? Ca poate vin si rusii la est si ne iau si aia Moldova, ma rog, ce a mai ramas din ea... Complicata situatie, asa-i domnule Cosmic? Apoi, as vrea sa stiu cam cat timp faci dumneata de la Iasi pana la Bucuresti, ca sa iti spun si eu cat fac de la Oradea la Bucuresti. Va dau un indiciu: un multiplu enervant!!!! Ar trebui amintit ca aceasta distinctie treneaza de vreo 15 ani, nu e asa?!? Sa stiti ca m-as fi multumit si cu o sosea expres asa ca cea din Moldova, dar n-a fost sa fie...si inca mai avem de asteptat cu fragmentele astea de autostrazi. Este adevarat ca infrastructura atrage si investitorii, dar nici nu putem omite ca in ultimul timp circulatia rutiera in Ardeal se sufoca pur si simplu. In acest weekend am pierdut circa o jumatate de ora pe cativa kilometri ca sa intru in Teius. Nu erau lucrari, nu era niciun accident, pur si simplu, localitatea aia nu putea primi atatea masini cate voiau sa o traverseze...situatie identica si la Aiud, Alesd, etc. Coloanele de masini sunt atat de lungi incat iti piere orice chef sa mai depasesti (mai ales ca si in sens opus se circula la fel) si accepti sa mergi cu 60-70 km/h. Asta e viteza cu care se circula pe soseaua expres din Moldova?!? Ma indoiesc... Eu cred ca pur si simplu e vorba de interesul UE pentru coridoarele de transport si de banii alocati. Sper ca vor reusi sa termine autostrazile incepute...Mai sper ca lucrarile vor fi continuate si spre Moldova, cu banii nostril, pentru ca e in interesul nostru al tuturor.

lupu ursu
17.07.2017, 18:28:50

Trebuie terminat ce s-a inceput . Asteptam Lugoj - Deva de 5 ani , din 2012 !