Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Imagini fantastice din Timişoara învăluită de culoare. Sute de umbrele acoperă o stradă din centrul oraşului

0
1 May 2017 11:12:59
Autor: Stefan Both
Primăvara din centrul Timişoarei FOTO Adrian Frenţescu
Primăvara din centrul Timişoarei FOTO Adrian Frenţescu

Ediţia a treia a Festivalul Timfloralis s-a încheiat, însă pe strada Alba Iulia vor rămâne sutele de umbrele colorate, montate de Fundaţia "Re-Creăm".

Festivalul Timfloralis care s-a desfăşurat în week-end, la Timişoara, a fost un real succes.

Mii de timişoreni au ieşit în centrul oraşului să admire creaţiile olandezul Dennis Knepkens şi ale celorlalţi designeri florişti.

În afară de expoziţii florale şi aranjamente, Timfloralis a adus şi o serie de workshop-uri, o paradă a modei cu accesorii florale, spectacole inedite de muzică şi dans, dar şi concerte cu Filarmonica Banatul. 

Puteţi admira câteva fotografii aeriene cu amenajarea din faţa Operei, dar şi cu feeria de culoare de pe strada Alba Iulia. În paralel cu Timfloralis, strada Alba Iulia a fost colorată de sute de umbrele în cadrul proiectului “Colorează Oraşul”, pus la cale de Asociaţia “Noi Re-Creăm”. Esta al patrulea an consecutive când strada care leagă Piaţa Victoriei de Piaţa Libertăţii are un acoperiş realizat din umbrele colorate. La ca în anii trecuţi, locul a devenit punct de atracţie pentru iubitorii de „selfie”. Cei de la „Noi Re-creăm” spun că în acest an nu se grăbesc să dea jos umbrelele şi vor să le lase cât timp acestea rezistă în bătaia vântului.Citiţi şi:

Timişoara şi-a recăpătat apelativul de Oraşul florilor. Un olandez a transformat centru burgului FOTO

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările