articolul anterior articolul urmator

Invenţia românilor care neutralizează efectele negative ale tehnologiei 5G. „NASA este interesată de piramida Davidoni“

9
20 Jun 2019 16:12:39
Autor: Stefan Both
Ioan şi Ciprian Davidoni
Ioan şi Ciprian Davidoni

9 Comentarii

Sorin Ionascu
20.06.2019, 17:23:18

Citatul acela cu ionii m-a dat gata. Cica sunt oameni de stiinta si demonstreaza ca nu stiu chimie si fizica de gimnaziu. Sau profita de faptul ca majoritatea celorlati nu o inteleg si nu o stiu, ca sa-i fraiereasca. Cu alte cuvinte, baieti, nu exista doar Ioni. Mai sunt si Gheorghe, Vasile, Mahai si altii. LOL!!!!!!!!!!

+1 (3 voturi)
Ciprian Davidoni
20.06.2019, 18:40:44

Ne bucuram ca ati citit articolul si ca v-am dat gata cu citatul despre ioni . Care va plac mai mult ? Ionii pozitivi sau ionii negativi ? Pt ca noi avem aparatura moderna ,electronica ,cu care putem demonstra si masura densitatea si numarul de ioni negativi si pozitivi din atmosfera .Si va putem demonstra cum va afecteaza sanatatea daca stati intr-o zona cu densitate mare de ioni pozitivi si cum va afecteaza sanatatea daca stati intr-o padure ,unde densitatea pe metru patrat de ioni negativi este mai mare. Si avem si aparat performant cu care putem masura aura sau campul dv.energetic si va putem arata cum se modifica culoarea ei si diametrul ei atunci cand stati intr-o zona cu o densitate mai mare de ioni pozitivi . Aparatura disponibila in comert .Si nu trebuie sa fiti nici om de stiinta si nici macar sa cunoasteti chimie sau fizica de gimnaziu. Trebuie doar sa apasati pe un buton si aparatul indica. Aparatele sunt realizate de oameni mai inteligenti ca noi si exista in piata de peste 30 ani . Doar ca sa stiti si dv .ca sa fiti mai informat .Ca prea usor ati fost dat gata !

-1 (3 voturi)
Matei Bitea
20.06.2019, 18:32:50

Da, fefe interesant! Dar sutienul acela vibrator parcă se numea "al lui Shakira" și dc nu mă-nșel Davidoni senior a inventat și un perpetuum mobile... despre asta musiu Both a omis să scrie...

+1 (3 voturi)
berenger
21.06.2019, 08:50:34

de abia acum ziarul adevărul a ajuns la apogeu, făcând reclamă unor șarlatani

+1 (3 voturi)
Ciprian Davidoni
21.06.2019, 09:55:41

Atata ura si atata rautate ! Am langă mine descriere emisiunii cu marele poet roman din Suedia la tv dl Ion Milos,in care a făcut afirmatii multe ,că suntem singurii de pe glob care nu ne susținem valorile si luptăm împotriva lor.Valorile romanesti nu sunt cunoscute in lume din cauza rautatii NOASTRE si a lipsei de conștiință națională. Priviți la unguri ,polonezi,la alte popoare valorile poporului si țara lor este ceva sacru. In noi nu este asa ceva spunea poetul. O țară care nu are si nu isi respecta inventatorii nu va cunoaște progresul si pierde trenul de participare la Patrimoniul Universal. Valoarea unei țări se vede prin valorile care le pune la dispoziția umanității. O,invenție este un bun universal si nimeni nu are dreptul să o franeze, in toate tarile lumii ,nici prin gînd nu ar trece cuiva sa împiedice aplicarea unei invenții sau sa critice un inventator ,asa legi puternice sunt pt.apararea inventatorilor.

-1 (3 voturi)