Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Jardinierele de pe podul Michelangelo aruncate în Bega de doi tineri necivilizaţi care s-au certat cu prietenele

0
7 Aug 2014 14:41:20
Autor: Stefan Both
Florile nu rezistă prea mult pe Podul Michelangelo
Florile nu rezistă prea mult pe Podul Michelangelo

Unul dintre cei care au probleme grave de educaţie este cetăţean german. Persoanele au fost reţinute şi predate Secţiei 1 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii locali aflaţi în patrulare în zona Podului Michelangelo au depistat, în dimineaţa acestei zile, doi tineri care au aruncat trei jardiniere cu flori aplasate pe marginea podului în canalul Bega. La apariţia poliţiştilor locali persoanele au fugit însă au fost urmăriţi şi reţinuţi după aproximativ zece minute.

     
S. Constantin de 17 ani, cetaţean german şi T.Flavius de 21 de ani cu domiciliul în Timişoara, au declarat poliţiştilor locali că au petrecut într-un local din Complexul Studenţesc, iar la plecare, în drum spere casă trecând podul Michelangelo suparaţi şi nervoşi pe prietenele lor au aruncat jardinierele în apă.

Persoanele au fost reţinute şi predate Secţiei 1 de Poliţie a pentru cercetarea sub aspect penal conform art. 253 Cod Penal, urmând ca Primăria Timişoara să se constituie parte civilă pentru recuperarea prejudiciului.

Din păcate, nu este primul caz în care florile amplasate pe Podul Michelangelo dispar ori sunt aruncate în Bega.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările