Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Licitaţia pentru cele 44 de autobuze electrice pentru Timişoara se reia în scurt timp. Documentaţia este la verificare

0
29 Oct 2020 14:29:12
Autor: Stefan Both
Autobuz electric FOTO arhivă
Autobuz electric FOTO arhivă

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei a transmis către SEAP reluarea achiziţiei celor 44 de autobuze electrice de 18 metri pentru Timişoara. În acest moment documentaţia este în verificare ANAP şi se aşteaptă validarea publicării.

Cătălin Iapă, secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, a anunţat că licitaţia pentru cele 44 de autobuze electrice pentru Timişaoara se reia în scurt timp.  
 
Au fost eliminate motivele tehnice care au dus la anularea primei licitaţii, iar acum suntem încrezători că aceasta se va desfăşura cu succes, astfel încât la finalul ei să avem câştigător. Prin modificarea legii achiziţiilor publice, această licitaţie nu se mai poate prelungi atât de mult precum precedenta, termenul maxim de finalizare fiind de 60 de zile din momentul deschiderii ofertelor, termen care se poate prelungi o singură dată. 
 
Prima licitaţie a fost lansata de minister în data de 8 februarie 2019, iar în data de 14 iulie 2020 procedura de licitaţie a fost anulată, după solicitarea a cinci clarificări tehnice asupra ofertelor. Au participat trei ofertanţi, iar motivele anulării au fost de ordin tehnic. La ultima solicitare de clarificări, ofertanţii au depus documente neconforme cu caietul de sarcini, deşi la cele patru solicitări anterioare de clarificari licitaţia a evoluat fără a fi motive de anulare”, a anunţat Cătălin Iapă.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările