Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Liderul deputaţilor PSD: „Singurul partid care dărâma guverne în România a fost PSD. De data asta, Guvernul a fost dărâmat de colegi din PSD“

4
10 Oct 2019 16:20:11
Autor: Daniel Dancea
Deputatul PSD Alfred Simonis susţine că e momentul ca PSD să treacă în Opoziţie  FOTO debanat.ro
Deputatul PSD Alfred Simonis susţine că e momentul ca PSD să treacă în Opoziţie  FOTO debanat.ro

PSD este singurul partid din România capabil să dărâme un Guvern, susţine liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, potrivit căruia Guvernul Dăncilă a fost dărâmat de „colegi aleşi pe listele PSD“.

Liderul deputaţilor PSD, deputatul de Timiş Alfred Simonis, susţine că a venit momentul ca PSD să treacă în Opoziţie. Referitor la rezultatul moţiunii de cenzură, Simonis spune că acesta este meritul unor parlamentari aleşi pe listele PSD.

„E simplu. Într-o democraţie consolidată, sunt anumite momente când moţiunile de cenzură trec. În al doilea rând, există o vorbă în Parlament, că în România singurul partid care a reuşit să dărâme guverne este PSD. Şi de data aceasta, acest Guvern a fost dărâmat de colegi din PSD sau, mă rog, colegi aleşi pe listele PSD. Moţiunea a trecut la şase voturi şi sunt cel puţin 30 de votanţi dintre cei care au fost aleşi pe listele PSD”, a declarat Simonis.

Deputatul PSD a mai declarat că dintre parlamentarii PSD care i-au spus înainte de moţiunea de cenzură că nu vor participa la vot, doi parlamentari nu s-au ţinut de cuvânt. În privinţa viitorului PSD, Simonis a declarat că în partid nu s-a luat o decizie, dar el susţine că „e momentul ca PSD să meargă în Opoziţie”. Întrebat dacă vor fi parlamentari PSD care se vor încolona în spatele lui Victor Ponta, Simonis a răspuns scurt: „Sper că nu!”.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Cornel Mihai Laurentiu
10.10.2019, 16:26:13

Drum bun si cale batuta la Rahova, ciumelor comuniste.

+6 (6 voturi)
inuendo
10.10.2019, 16:40:28

Am senzația că un număr semnificativ de pzdiști vor emigra către Ponta.

+1 (1 vot)
m lupascu
10.10.2019, 18:45:16

- strategia pro esedalde / mai bine un guvern trantit decat un nou colectiv - cu speranta ca la anul va face din nou 40% - vv 15%

mircea miricioiu
10.10.2019, 18:46:40

corect este "inca un guvern pe care si l-a daramat psd" pentru ca ii trebuie recunoscuta experienta si performanta. dupa cum se vede, la vremea asta, singurul lucru pe care il mai poate face pesedeul este sa darama. sa darame guvernul, sa darame tara.... un audit acum ar fi necesar pentru ca trebuie vazuta situatia financiara si evolutia acesteia in ultimii lor ani de domnie.

+1 (1 vot)
Modifică Setările