Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Mama tânărului care şi-a ucis iubita într-un parc din centrul Timişoarei: „Îi spunea «gâza mea, iubita mea». Eu am ţinut la fata asta“

36
21 Sep 2019 08:13:27
Autor: Daniel Dancea

O tânără de 20 de ani din Lupeni, judeţul Hunedoara, a fost ucisă de iubitul său, un tânăr de 31 de ani, vineri seara într-un parc din centrul Timişoarei. Mama tânărului a primit vestea chiar când a aterizat în Spania, unde a plecat în vacanţă.

Cosmin Titiş, un tânăr de 31 de ani din Lupeni a fost reţinut vineri seara, fiind acuzat că şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit. Imediat după crimă, tânărul a fugit, fiind prins la aproximativ trei ore, în zona Pădurea Verde. Mama tânărului, care locuieşte în Piteşti, a declarat pentru „Adevărul” că vineri seara la ora 18.30 a aterizat în Spania, unde a plecat într-un concediu de 10 zile, iar când a deschis telefonul „a început ca o bombă”. „Am crezut că fac infarct. Numai că nu am căzut din picioare”, a declarat femeia.

Herminka Titiş a declarat că după comiterea crimei, fiul său i-a spus că vrea să se sinucidă, dar atât ea cât şi fiica şi celălalt fiul al lor i-au spus lui Cosmin Titiş să se predea la Poliţie. „Eu am vorbit cu el la telefon, soră-sa a vorbit cu el la telefon, frate-su a vorbit cu el la telefon. L-am convins să se predea. A trimis locaţia unde este la Poliţie. Mie mi-e tare frică că îl bate”, a declarat femeia înainte de capturarea fiului său.

Mama tânărului a mai declarat că nu ştie ce s-a întâmplat între fiul ei şi iubita lui pentru că ea locuieşte în Piteşti, iar fiul ei şi iubita lui au fost plecaţi în Anglia. Herminka Titiş a declarat că luni, cu patru zile înainte de comiterea crimei, a fost la Lupeni, unde l-a auzit pe fiul său vorbind foarte frumos la telefon cu iubita sa. „Ei s-au iubit, au trăit împreună. Nu ştiu ce s-a întâmplat. S-au certat, ea şi-a găsit alt iubit, gelozie. Nu ştiu ce să zic. Ea avea o prietenă în Timişoara, a fugit de el, nu ştiu. Luni seara, când am fost eu la Lupeni, el vorbea cu ea pe Whatsapp. Vorbeau foarte frumos: gâza mea, iubita mea. Mă înţelegeţi cum sunt? Sunt terminată. Mă gândesc şi la familia fetei, şi la copilul meu. Cum a putut să facă aşa ceva. Îmi pare foarte rău pentru că eu am ţinut la fata asta. Anul trecut era aici în Spania. Eu am ţinut foarte mult la ea, era ca din familie. Îmi pare foarte rău pentru familia ei că suferă”, a mai declarat Herminka Titiş pentru „Adevărul”.

Citiţi şi:

 Tânără de 20 de ani, omorâtă într-un parc din centrul Timişoarei. Ucigaşul a fost prins

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

36 Comentarii

Utilizator Adevărul
21.09.2019, 08:32:03

Comentariu considerat abuziv.

IMGB
21.09.2019, 08:39:50

Tot mai sint tzigani in Timisoara ?

+4 (10 voturi)
Daniel S.
21.09.2019, 08:45:06

Intrebarea e, "tot mai sunt romani in Timisoara" ?

+10 (18 voturi)
Costica vasile
21.09.2019, 08:51:24

Buna intrebare...daca mai sunt romani inTimisoara tziganizata ! Tot banatul este fruncea....tziganimii !

+4 (12 voturi)
Ionel Marcu
21.09.2019, 09:00:12

Ăștia-s de-ai tăi, din Lupeni, tu citești numai titlul articolului!

-1 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (36)

Modifică Setările