Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Managerul unuia dintre cele mai importante spitale COVID din ţară: „Credem foarte mult în Dumnezeu. Nu suntem torţionari, suntem medici”

3
14 Jul 2020 13:47:51
Autor: Daniel Dancea
Managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, Cristian Oancea FOTO Facebook/Cristian Oancea
Managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, Cristian Oancea FOTO Facebook/Cristian Oancea

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, Cristian Oancea, le-a cerut oamenilor să aibă încredere în medii. „Noi nu suntem torţionari, noi nu suntem inchizitori, suntem medici, suntem oameni pentru oameni”, a declarat Cristian Oancea.

„Sperăm că încă putem să ţinem lucrurile sub control, dar îndemnăm să se asculte glasul autorităţilor şi să se aibă încredere în medici pentru că noi suntem aici, noi nu suntem torţionari, noi nu suntem inchizitori, suntem medici, suntem oameni pentru oameni şi noi am ajuns la un prag de disperare când vedem că nu mai avem ce putem face”, a declarat managerul Spitalului Victor Babeş din Timişoara, citat de news.ro.

Potrivit sursei citate, medicul Cristian Oancea le-a dat asigurări oamenilor că în spital există toată medicaţia de care e nevoie pentru tratarea bolii. „Noi suntem aici pentru pacienţi să îi vindecăm. Noi credem foarte mult în Dumnezeu. Faptul că unii dintre pacienţi aleg să creadă unele ştiri care nu au o bază nici ştiinţifică, nici fundamentală, le respectăm acest crez, dar în momentul în care vin la spital, să vină cu încredere că vom face tot ce este posibil, ba chiar mai mult pentru ei şi credeţi-ne că ne-am zbătut foarte mult ca să aducem studii clinice prin care pacienţii să aibă acces la toată medicaţia posibilă, să facem tot pentru ei”, a mai declarat, potrivit news.ro, medicul Cristian Oancea.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara le-a cerut oamenilor să respecte măsurile de protecţie, semnalând că medicii s-au confruntat cu un caz în care un pacient a semnat că vrea să plece din spital, deşi avea simptome. „Rugăm oamenii să respecte aceste măsuri banale de protecţie, practic cei şapte ani de acasă, să ne spălăm pe mâini, să aerisim camerele, să respectăm distanţarea fizică şi să purtăm masca. Nu sunt măsuri coercitive, nu sunt măsuri aşa de dure, dar aceste măsuri ne pot duce la salvarea de vieţi”, a mai precizat medicul Cristian Oancea.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Xi Richard
14.07.2020, 15:24:28

DACA ESTE ASA ROMANIA A IMBULINATO ---------------------- Adica tu crezi ca vine un zeu paraleu si vindeca ? Si ca rezultatele din laboratoare sunt supuse fortelor lui nenea Zeu ? -------------------- Pai ai incalcat toata metodologia stintiifica Ce stiinta frate Moaste si plusuri faci plus - te vindeci faci Z-oro invingi dusmanul pe lupta faci 8-turi ai fericire in familie ----------------- Romania este deja dusa de mult

Xi Richard
14.07.2020, 15:26:04

Tara asta nu exista ----------------------------- 98% religioasa cica Eu as spune ca doar 40% sunt religiosi 30% fani cu ortodoxia si restul de 30% chiar nu ii intereseaza de vrun zmeu pe cer sau unde vreti -------------------------------- sa vazut la referedumul puxx in 3,14xda

m lupascu
14.07.2020, 17:03:58

- degeaba stimabile, nou.născutul Cetățeanu19, întrupat în organizația esede din al doilea p300

Modifică Setările