Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Maraton de ateliere în capitala Banatului: incubator107 vine la Timişoara

0
19 Apr 2012 11:04:49
Autor: Vali Silaghi
Atelierele vor avea loc Cuib d’Arte şi Scârţ
Atelierele vor avea loc Cuib d’Arte şi Scârţ

Timişorenii sunt invitaţi în acest weekend la ateliere în care pot învăţa orice. În 21 şi 22 aprilie, la Cuib d'Arte şi Scârţ, non-conformiştii de la „incubator107" au pus la cale un maraton de ateliere unde se va învăţa jonglerie, improvizaţie, step sau cum să faci mobilă din carton.

„Incubator107" s-a născut la Bucureşti din dorinţa de a aduce oameni împreună pentru a-şi împărtăşi pasiunile şi de a-i învăţa şi pe alţii ceea ce ştiu mai bine să facă. Oameni nonconformişti, care vor să creeze o lume mai bună, sunt gata să înveţe pe alţii sau să înveţe de la alţii. După nici un an de existenţă, „incubator107" a pornit la drum, ducând acelaşi spirit al schimbului de cunoştinţe prin toată ţara. După experienţe plăcute la Iaşi şi Cluj la începutul anului, în acest weekend incubatorul mobil ajunge în Banat unde, sub titlul „Fripta la Timişoara", vor avea loc ateliere sâmbătă, de la ora 16.00, în Cuib d'Arte, şi duminică, începând cu ora 15.00, în Scârţ. În aceste două zile puteţi învăţa nenumărate lucruri amuzante şi în acelaşi timp folositoare, inclusiv, printre altele, chiar să cântaţi la pian.

Un proiect al asociaţiei Macaz Cultural, „incubator107" este locul în care oricine poate învăţa pe oricine orice şi totul se face pe bază de voluntariat. „Vrem să încurajăm în oameni dorinţa de a învăţa de la alţii şi de a învăţa pe alţii. Aşteptăm propuneri de ateliere inedite, personale şi cu suflet din orice domeniu al vieţii «de după birou». Meşterii noştri pot fi pasionaţi, iniţiaţi sau experţi", spun organizatorii evenimentelor, într-o descriere făcută pe site-ul de prezentare al asociaţiei, unde puteţi afla mai multe detalii despre activităţile incubatorului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările