Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Marian Iancu: "Condiţii bune în ziua de azi sunt doar în Rai. Dar e bine să ajungem cât mai târziu acolo"

0
10 Dec 2010 07:50:01
Autor: Stefan Both
Marian Iancu
Marian Iancu

A început vacanţa pentru fotbaliştii de la Poli Timişoara. Primul antrenament de anul viitor va avea loc aiba pe 10 ianuariea 2011. întâlnirea dintre Marian Iancu şi oficialităţile locale din Timişoara a fost amânat pe luni.

Fotbaliştii de la Poli au intrat într-o binemeritată vacanţă, încheind un tur de campionat în forţă, fără nicio înfrângere şi pe locul în clasamentul Ligii I. Ultimul antrenament din acest an a însemnat şi ultima prezenţă în lor a lui Cosmin Contra, căruia Marian Iancu îi lasă uşa deschisă ca viitor antrenor.
Contra va fi viitorul acestei echipe. Acum dorinţa mea este Duşan Uhrin Jr., de care m-am despărţit în condiţii foarte bune. Cosmin trebuie să îşi definitiveze studiile, să vină apoi să ne ajute. Poli are nevoie de el. Viitorul ne va regăsi împteună”, a declarat Marian Iancu.

Patronul echipei a schimbat radical obiectivul echipei, din dorinţa de participare în Liga Campionilor, acest doreşre acum câştigarea campionatului. “Vreau să ieşim din amorţeală şi să ne angajăm total pentru acest obiectiv”, a spus Iancu.

"Avem doar prime de obiectiv"

Marian Iancu recunoaşte că sunt probleme financiare la Poli, ca la oricare altă echipă din Liga I. “Sunt condiţii bune doar în Rai. Dar e bines ă ajungem cât mai târziu acolo. Noi nu aveam primă de meci, ci doar de obiectiv. Spre exemplu, un jucător ia 60 de euro pe minut în campionat dacă sunt angrenaţi în Champions League. La finalul anului, pot câştiga lejer între 150 şi 200 de mii de euro, în funcţie de minutele jucate”, a mai spus Iancu.

Marian Iancu ar fi trebuit să se întâlnească astăzi cu oficialităţile locale din Timişoara, pentru a pune la punct strategia clubului alb-violet în anul în care Poli împlineşte 90 de ani. Din cauza vizitei Elenei Udrea, în capitala Banatului, reprezentanţii CJT au cerut mutarea discuţiilor cu Iancu pe luni.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările