Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Mizerie cu suta de tonă la fosta grădină de vară a Cinema Capitol din Timişoara

0
6 Apr 2014 13:02:28
Autor: Robert Bloanca
Gradina de vara Capitol ar putea prinde din nou viata
Gradina de vara Capitol ar putea prinde din nou viata

Filarmonica Banatul Timişoara vrea să aducă din nou la viaţă locaţia fostului cinematograf de vară Capitol. Situată în zona zero a oraşului, locaţia era lăsată în paragină de ani buni. Puşcăriaşii angajaţi să rezolve problema curăţeniei au cărat de acolo 110 tone de deşeuri.

În mai puţin de o lună acolo urmează să fie din nou activitate. Culturală! Filarmonica Banatul intenţionează să organizeze acolo un spectacol de vals, iar spectatorii vor fi personaje principale, ei urmând să danseze pe muzica pusă în operă de artişti.

Muncitorii lucrează intens în spaţiul rânit de numeroşi dezvoltatori imobiliari. După ce puşcăriaşii angajaţi să facă curat au reuşit să adune 110 tone de mizerie, acum restul muncitorilor s-au apucat de treabă şi lucrează la refacerea zonei. „Se pun dale, vor fi scaune noi,  flori, lumini colorate. Cei care vor veni la spectacolele de aici, vor avea chiar de unde să-şi ia o pizza, un pahar de vin”, a declarat Ioan Gârboni, directorul Filarmonicii Banatul. El anunţa în urmă cu mult timp că îşi doreşte la Grădina Capitol să fie amenajat un adevărat „mall cultural”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii