Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Multe școli din Timiș continuă să fie înghețate și nu își pot primi elevii la ore

0
8 Feb 2012 11:47:58
Autor: adevarul
Majoritatea scolilor au suspendat cursurile din cauza drumurilor impracticabile
Majoritatea scolilor au suspendat cursurile din cauza drumurilor impracticabile

Mii de elevi timișeni au rămas acasă și astăzi din cauza problemelor din unitățile de învățământ de care aparțin. Multe școli sunt în continuare în imposibilitatea de a-i primi la ore pe copii, iar în unele cazuri aceștia nu pot ajunge la cursuri pentru că nu pot fi transportați în siguranță.

Aproape 6.500 de elevi din Județul Timiș au stat acasă și astăzi, frigul din școli și condițiile meteorologice care au îngreunat traficul rutier fiind principalele motive. Cele 14 unități de învățământ afectate sunt: Şcoala cu cls. I-VIII „Martin Şuboni" Jebel, Şcoala cu cls. I-VIII Teremia Mare, Şcoala cu cls. I-VIII Giarmata, Grup Şcolar Agricol Biled, Şcoala cu cls. I-VIII Satchinez, Grădiniţa Maşloc, Liceul Teoretic „N. Lenau" - clasele I-IV, Şcoala cu cls. I-VIII Denta, Şcoala cu cls. I-VIII Giulvăz - Structura Crai Nou, Grup Şcolar „M. Eminescu" Jimbolia, Grup Şcolar „A. Vlaicu" Lugoj, Şcoala cu cls. I-VIII Dumbraviţa, Şcoala cu cls. I-VIII Tormac și Şcoala cu cls. I-VIII Tormac.

Cei mai mulți elevi afectați sunt la grupul școlar din Jimbolia - 942 de copii, urmați de cei de la grupul școlar Biled - 729 de copii. Inspectoratul Școlar Județean Timiș a precizat și cauzele suspendării cursurilor, acestea fiind în aproape toate cazurile „frig în clase” și „condiţii meteorologice nefavorabile pentru transportul elevilor și al cadrelor didactice". Excepție face Liceul „N. Lenau” din Timișoara, unde a înghețat și instalația sanitară, pe lângă faptul că nu pot fi încălzite clasele.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările