Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Muzeul Satului Bănăţean, transformat pentru Revolution Festival. Aşa arată un oraş utopic GELERIE FOTO

0
3 Jun 2016 10:45:34
Autor: Stefan Both
Revolution Festival la Muzeul Satului Bănăţean FOTO Ştefan Both
Revolution Festival la Muzeul Satului Bănăţean FOTO Ştefan Both

Revolution Festival, ediţia a doua, pusă la cale de organizatorii de la EXIT Novi Sad, se va desfăşura vineri şi sâmbătă, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara.

Aşteptarea a luat sfârşit. Astăzi începe Revolution Festival 2016, pus la cale de sârbii care organizează şi EXIT Novi Sad, alături de partenerii din Timişoara.  Vor fi o mulţime de concerte spectaculoase, DJ set-uri şi alte surprize: un skate park, expoziţii şi mult aşteptatul oraş Lunatica.
 
Muzeul Satului Bănăţean a fost transformat în cea mai mare atracţie a Timişoarei. Organizatorii au încercat să creeze un eveniment care să aibă loc într-un cadru inedit. Ca o noutate, publicul are acces practice în tot muzeul, până în zona lacului. Festivalul arată ca o mare expoziţie de artă într-un spaţiu neconvenţional, în aer liber. Statui, statuiete, opera de artă modern, instalaţii, sunt la tot pasul în perimetrul festivalului.  
 
Faţă de ediţia precedentă, amenajarea pentru Revolution Festival 2016 este diferită. Sunt opt zone, fiecare dintre ele având câte un line-up extraordinar. 
 
Şi scena principală –denumită Music Guru, a fost amplasată diferit. Concertele de aici vor începe de la ora 18.15, cu timişorenii de la Blazzaj. De la ora 19.05, vom putea să dansăm alături de Ritam Nereda din Serbia. Apoi, de la ora 20.30 se pregăteşte un show incredibil marca Suicidal Tendencies. Tot atzi, pentru prima oară în România, rebela Hollywood-ului, Julliette Lewis, împreună cu The Licks, va pune stăpânire pe Revolution Festival, de la ora 22.10. Aproape de miezul nopţii, de la 23:55 vor concerta cei de la CTC, urmând ca de la ora 01.00 distracţia să continue cu Roni Size & Krust presents Full Cyrcle (din Marea Britanie). 

 
Noaptea continuă cu Black Sun Empire din Olanda, care vor ajunge pe Music Guru la ora 02.00. O oră mai târziu, se vor instala Fred V & GRAFIX feat Dynamit MC (Marea Britanie). Programul de la scena principală va fi încheiat de MI-TZU B2B Damaja BTOB, set care va începe la 04.00. 
 
Pentru ziua de sâmbătă, 4 iunie, seria de concerte de la Music Guru va fi deschisă de Bio, de la ora 18.15. De la ora 19:00, scena le va aparţine celor de la Mono Jacks, urmând ca de la 20.10 să cânte Hladno Pivo din Serbia. Grecii de la Planet of Zeus pregătesc un show rock de zile mari, de la ora 21.20, iar celebra trupă britanică Skunk Ananasie va ajunge pe Music Guru de la ora 22.50. 
 
Timp de jumătate de oră veţi avea timp să vă rehidrataţi şi să vă găsiţi o nouă porţie de energie pentru că scena îi va renevi, de la ora 00.30 lui Maxim (de la The Prodigy) feat. Cianna Blaze (UK). De la ora 02.00, va intra în acţiune Tobyone (UK), urmat de Dudu (România), de la ora 03.00 şi de Dumbo (România), de la 04.00. 

 
În fiecare zi de eveniment, porţile festivalului se vor deschide de la ora 18. 
 
În acest an Revolution Festival le va oferi brăţări tuturor vizitatorilor astfel intrarea şi ieşirea din Muzeul Satului este permisă pe parcursul evenimentului. 
 
Biletele de zi vor putea fi procurate la intrarea în festival, contra sumei de 100 de lei. Un abonament de două zile cumpărat pe parcursul evenimentului costă 125 lei. Până în ziua debutului Revolution festival preţul unui abonament este 100 de lei.
 
La festivalul de la Muzeul Satului Bănăţean sunt anunţaţi peste 60 de artişti care vor concerta pe cele şapte scene.

Iată programul complet al festivalului:
 

 


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările