Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Nicolae Robu a dezvăluit ce a simţit când şi-a dat seama că a pierdut alegerile: „Am fost inundat de o linişte dumnezeiască”

4
29 Sep 2020 13:00:29
Autor: Daniel Dancea
Nicolae Robu a declarat că în momentul pierderii alegerilor a avut acelaşi sentiment pe care l-a avut când a fost operat pe inimă FOTO Arhivă
Nicolae Robu a declarat că în momentul pierderii alegerilor a avut acelaşi sentiment pe care l-a avut când a fost operat pe inimă FOTO Arhivă

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, încă în funcţie până la preluarea mandatului de către primarul ales, a dezvăluit marţi care îi sunt planurile de viitor. Totodată, Robu a dezvăluit ce a simţit în momentul în care şi-a dat seama că a pierdut alegerile.

Într-o conferinţă de presă online susţinută de la Primăria Timişoara, Nicolae Robu a dezvăluit ce a simţit în seara alegerilor în momentul în care şi-a dat seama că a fost învins categoric de contracandidatul său, Dominic Fritz. Robu susţine că a avut acelaşi sentiment pe care l-a avut în 2012, când s-a operat pe inimă şi nu ştia dacă supravieţuieşte sau nu.

„În 2012, în primă campanie electorală, mi s-a descoperit o afecţiune de care nu ştiam şi mi s-a spus că trebuie să mă operez urgent pe cord deschis. Am spus că dacă trebuie, o facem şi pe asta. Nu am avut timp să mă dumiresc pentru că aveam o condiţie fizică de invidiat. A fost o surpriză. La un moment dat, am fost pus în acel scaun şi dus spre sala de operaţie. Nu mi-am închipuit că pot să fiu cuprins de atâta linişte, de atâta împăcare. Nu ştiam dacă o să mai ies viu sau nu, dar am fost atât de împăcat. Pentru mine a fost clar: a fost frumos, dacă mai primesc un bonus, e binevenit. Fix acelaşi sentiment l-am avut şi duminică seara, instantaneu, cum mi s-a întâmplat şi atunci. În momentul în care am văzut din start că este o diferenţă mare în defavoarea mea, am fost convins că nu se va mai întâmpla nimic. A fost aşa o indundare a întregului organism până la ultima celulă de linişte, a apărut o linişte dumnezeiască. Am fost extrem de împăcat. Niciodată nu o să mă lamentez”, a declarat Nicolae Robu.

Robu a dezvăluit şi ce va face în continuare: se va ocupa de nepoţi şi de muzică. „Mă voi ocupa mult mai mult de nepoţii mei. Voi onora cu timp şi o mare pasiune şi o mare pasiune: muzica. Evident, sper să ne putem relua şi activitatea fotbalistică. Alte proiecte mai ambiţioase nu am momentan, dar să nu se înţeleagă că aş fi un tip resemnat, căzut în lamentare. Sunt un tip ultraîmpăcat”, a mai declarat Robu.

Vă mai recomandăm:

Alin Nica, noul preşedinte al CJ Timiş. Primarul Eurovision a câştigat detaşat

Dominic Fritz, primarul german al Timişoarei: Un oraş european a ales un primar european

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Ionel Niculaie
29.09.2020, 13:08:53

O afirmație de bun simt.

Amar
29.09.2020, 14:55:50

Nicolae Robu: „Am fost inundat de o linişte dumnezeiască” Bine, in general, creierul tau este inundat de o mare liniste, habar nu avem cat de sfanta, dar stim cat de profunda.

+1 (1 vot)
Coco Cocos
29.09.2020, 13:45:39

...daca iti dadeai demisia din timp, acum erai "inundat" de multa verdeata...erai si mai linistit...

+2 (2 voturi)
elfu
29.09.2020, 14:34:48

probabil o fi zis ca a scapat si toate balariile de sub pres au disparut ... apoi cred ca la cam luat cu frezoane.... ;-)

Modifică Setările