Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Nicolae Robu, mai prudent ca oricând.  „Am conştiinţa împăcată. Sufletul îmi spune că voi câştiga”

2
27 Sep 2020 22:09:44
Autor: Daniel Dancea

Societăţile de sondare a opiniei publice nu au realizat un sondaj la ieşirea de la urne şi la Timişoara. Din acest motiv, rezultatele alegerilor din Timişoara vor fi aflate doar după numărărea voturilor. La cald, primarul în funcţie, Nicolae Robu, a avut o reacţie prudentă.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a aşteptat închiderea urnelor de vot la sediul PNL Timiş, alături de soţia şi fiica sa. Alin Nica, candidat pentru Consiliul Judeţean şi alţi membri PNL. Dacă în ultimii opt ani a spus în permanenţă că „timişorenii cei mulţi” sunt alături de el, duminică seara, Nicolae Robu a luat în calcul şi varianta unei înfrângeri.

Robu s-a declarat încrezător, dar a fost prudent, lăsând loc şi unui scenariu în care alegerile pentru Primăria Timişoara vor fi câştigate de contracandidatul său.  

„Sunt în aşteptare. Pot să vă spun doar că eu mi-am făcut datoria faţă de Timişoara, faţă de timişoreni, muncind cu cinste desăvârşită sută la sută, corect sută la sută, dedicat sută la sută şi pot spune, fără să se considere lipsă de modestie, şi cu eficienţă. Am pus viaţă din viaţa mea în această funcţie. Aştept rezultatele încrezător, dar cu conştiinţa împăcată, pe orice variantă, că mi-am făcut datoria. Ce am lăsat în urma mea sunt motive de mândrie pentru mine, pentru familia mea şi pentru noi, pentru timişoreni”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei din ultimii opt ani a declarat că nu vrea să se aventureze în a se declara câştigător chiar dacă a avut „o favorabilitate ridicată”. „Eu sunt un om responsabil şi nu pot să mă aventurez pentru că votul este secret. Percepţia publică pe stradă, în cartiere mi-a fost mai favorabilă decât oricând. Favorabilitatea este foarte ridicată, numai că o comunitate ca a noastră are diverse segmente, inclusiv segmente de populaţie pe care nu le simţi în stradă, sunt mai puţin integrate în comunitate.  La modul în care s-a dus campania, mie mi-a rămas un gust amar, orice se poate întâmplat pentru că din păcate multă lume este influenţabilă neavând informaţiile toate ca să poată aprecia corect. Sufletul îmi spune că voi câştiga”, a declarat Nicolae Robu.  

FOTO Titus Emanuel 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

kalu kalu
27.09.2020, 22:17:13

vopsitule, iti cam tremura vocea de trubadur coclit !!!

+1 (1 vot)
Realist
28.09.2020, 00:23:50

Intre timp, a castigat ... sufletu' !!

+1 (1 vot)
Modifică Setările