Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Nicolae Robu, supărat de numărul redus de centre de vaccinare: Incompetenţă, bătaie de joc la adresa timişorenilor! O adevărată ruşine naţională

2
18 Jan 2021 20:25:04
Autor: News.ro

Fostul primar al municipiului Timişoara, liberalul Nicolae Robu, critică actuala administraţie din oraş şi afirmă că este ”o adevărată ruşine naţională”, după ce s-au deschis doar două centre de vaccinare, în timp ce timişorenii se programează la alte centre din judeţ.

”Incompetenţă, bătaie de joc la adresa timişorenilor! O adevărată ruşine naţională! NAŢIONALĂ!
Stimaţi timişoreni, cum vă explicaţi dumneavoastră că: în Iaşi sunt funcţionale 12 centre de vaccinare; în Cluj sunt funcţionale 10 centre de vaccinare; în Timişoara sunt funcţionale 2 centre de vaccinare? Cum vă explicaţi? Astăzi am aflat că, în situaţia creată, timişorenii sunt repartizaţi pt vaccinare la Lugoj, la Deta etc. Aşa ceva v-aţi dorit când aţi votat, stimaţi timişoreni?! Sunt convins că în niciun caz! Aspiraţia firească, omenească, spre mai bine, au fost exploatate cu o totală lipsă de scrupule, prin promisiunile mincinoase “fără număr” pe care dumneavastră, în buna dumneavoastră credinţă, le-aţi crezut!”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.
 
Primarul Timişoarei Dominic Fritz a anunţat, sâmbătă, că în oraş vor fi operaţionalizate doar două centre de vaccinare, începând de luni, este că va exista un număr foarte limitat de doze de vaccin disponibile săptămâna viitoare. „Echipa noastră din Primărie, dar şi companiile private care ne-au sărit în ajutor, continuă zi şi noapte să amenajăm toate centrele pentru momentul în care vor putea funcţiona la maxima capacitate”, a adăugat edilul.
 
În prezent, la Timişoara sunt funcţionale două centre de vaccinare, la Iulius Town (două fluxuri) şi la Spitalul Clinic CF Timişoara. Mai sunt centre de vaccinare la Spitalul orăşenesc Deta, Spitalul orăşenesc Făget, Spitalul orăşenesc Sânnicolau Mare, Spitalul Municipal Lugoj, Centrul de la Dumbrăviţa şi Centrul de la Ghiroda. Luni, Prefectura Timiş a anunţat că se suplimenteaza cu 9 spatiile de vaccinare în Timiş. Se deschid două centre noi, la Moşniţa Veche şi Giroc, şi se adaugă un flux la cel din Lugoj.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

imsi imsi
1.02.2021, 10:42:04

Prostia se plateste.

imsi imsi
1.02.2021, 10:45:30

2 centre de vaccinare are gherla da acolo s multi armeni nu sarbi batuti in cap. Dupa ce le au facu nemtii sarbilor in WWII si acum in anii 90 sa alegi un primar neamt ii chiar prostie curata.

Modifică Setările