Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Noul trend în materie de serbări organizate de PSD de 1 Mai: partidul pune muzica, iar micii şi berea sunt contracost

1
29 Apr 2018 14:59:59
Autor: Daniel Dancea
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

PSD Timişoara organizează de 1 Mai o serbare câmpenească la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara. În comunicatul prin care îi cheamă pe simpatizanţi la eveniment, PSD anunţă că doar muzica este din partea casei.

Serbările de 1 Mai în care PSD oferea mici şi bere gratis sunt istorie. PSD-iştii din Timişoara anunţă organizarea unei manifestaţii dedicate Zilei Internaţionale a Muncii, la Muzeul Satului Bănăţean, în cadrul căreia partidul plăteşte doar muzica, micii şi berea fiind contracost.

„Sărbătoarea internaţională o vom marca în aer liber, cu un program artistic specific bănăţean ce se va desfăşura pe scena muzeului, între orele 11.30-14.30, cu participarea formaţiilor de dansuri populare - Mlădiţe Bănăţene, Flori Bănăţene şi Juniorii Banatului, precum şi Ansamblul Profesionist Banatul alături de: Carmen Popovici Dumbravă, Carmen Biruescu, Ramona Ilieş Drăgan, Georgiana şi Dan Necşa. La eveniment vor fi prezenţi şi comercianţi care vor avea spre vânzare la standurile proprii produse alimentare specifice zilei de 1 Mai”, anunţă PSD Timişoara, care îi cheamă la serbarea câmpenească „pe cât mai mulţi timişoreni care nu au ales să plece din oraş”.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Stanila Ion
29.04.2018, 15:33:26

Va place maimutareala dupa l. engleza? Snobismul e semn de prostie, nu inteligenta. I-auzi, TREND. In l.romana exista cuvantul tendinta.

Modifică Setările