Timişoara

articolul anterior articolul urmator

O familie împroprietărită ilegal încearcă de 16 ani fără succes să restituie terenul statului

0
1 Jun 2011 12:24:49
Autor: adevarul

O familie din comuna Traian Vuia a venit să reclame faptul că de 16 ani nu reuşeşte să îndrepte o greşeală a comisiei de fond funciar făcută în favoarea lor. Aceştia şi-au făcut cerere de reconstituire a dreptului de proprietate pentru suprafaţa de 1,88 hectare pentru care aveau şi acte doveditoare.

În 1995, oamenii au semnat procesul verbal prin care eraiu repuşi în drepturi în birou la primărie şi nu pe teren, însă în momentul în care le-a venit titlul de proprietate au primit 3,6 hectare de teren, precizează un blog local.

"Oamenii au cerut de atunci să le fie dat doar terenul pe care-l aveau cerut, nu mai mult. Ani de zile s-au dus la primărie, dar toţi le-au spus să fie bucuroşi că au primit mai mult şi să lase situaţia aşa. La un moment dat, primarul nici nu-i mai primea în audienţă. Puteau să-şi ia şi subvenţie pentru teren pe toată suprafaţa că aveau titlu de proprietate, dar nu au făcut-o", a declarat Băcală.

Prefectul a anunţat că în prima şedinţă de fond funciar se va anula vechiul titlu de proprietate şi se va emite un altul pe suprafaţa reală.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările