Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Patronul Îngerilor Galbeni este liber să continue „civilizarea românului” prin blocarea şi ridicarea maşinilor care îi calcă proprietatea

0
4 Dec 2015 23:32:15
Autor: Daniel Dancea
Patronul firmei „Îngerii Galbeni”, Sorin Răzvan Nedelcu FOTO Arhivă
Patronul firmei „Îngerii Galbeni”, Sorin Răzvan Nedelcu FOTO Arhivă

Sorin Răzvan  Nedelcu, patronul firmei Îngerii Galbeni, acuzat de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce a lovit cu maşina mai mulţi oameni şi a fugit rămâne în libertate. Tribunalul Timiş a respins contestaţia formulată de procurori la decizia de cercetare a lui Nedelcu sub control judiciar.

Judecătorii Tribunalului Timiş au tranşat vineri problema arestării patronului de la Îngerii Galbeni, hotărând că Sorin Răzvan Nedelcu poate fi cercetat în continuare în libertate sub control judiciar. Această decizie a fost luată iniţial duminica trecută de Judecătoria Timişoara, iar Tribunalul Timiş a confirmat vineri decizia Judecătoriei, hotărând ca Nedelcu să fie cercetat în libertate sub control judiciar.

Patronul de la Îngerii Galbeni este acuzat că a lovit cu maşina opt oameni şi a fugit după un scandal izbucnit sâmbăta trecută într-una dintre parcările pe care „Îngerii” le administrează pe strada Miresei. Angajaţii lui Nedelcu au ridicat maşina unui profesor universitar, care a refuzat să coboare în semn de protest. La faţa locului s-au strâns zeci de oameni care au protestat. Acolo a ajuns şi patronul Îngerii Galbeni. În scandalul creat, Nedelcu a lovit cu maşina opt oameni, niciunul dintre ei neavând nevoie de spitalizare.

„Cine a tulburat liniştea publică? E o inepţie imensă. De aceea am şi fost eliberat. Toată lumea zice că am relaţii la Judecătoria Timişoara, dar când 60 de oameni urlă, cum să îi zici unuia singur că a tulburat liniştea? Este atâta de logic, dar la cât sunt de orbi oamenii şi îl vor pe îngerul-şef nu văd nici lucrul acesta. Normal că am fost eliberat. Eu am plecat dintr-o mulţime care m-a lipsit de libertate. Nu am venit de pe strada Miresei în trombă ca să intru în nişte oameni. Eu am fost blocat acolo şi mi-am salvat pielea. Toată lumea a înţeles asta, dar s-a vrut să se dea o altă lumină”, a declarat Răzvan Nedelcu într-un interviu pentru „Adevărul”.

În acelaşi interviu, Nedelcu a declarat că tot ce face el prin blocarea maşinilor care îi calcă parcarea nu este altceva decât o „civilizare a românilor”. „E o proprietate privată. Nu e o vânătoare. Oamenii trebuie să înţeleagă. Eu plătesc un preţ al civilizării românului. Când tai linia continuă, poliţistul nu spune că ai tăiat linia continuă doar cinci centimetri. Cine ar fi obligat, pe proprietatea lui privată să lase pe cineva un minut? Unde scrie în Constituţie că ai voie două minute sau trei minute? Cele două minute provin din faptul că sunt avertizaţi. Altfel ar fi mult mai mult. Am avut caz în care a avut maşina ridicată şi a venit după şapte zile, dar nu a spus că a stat şapte zile, ci că a plătit atât de mult”, a mai spus Nedelcu, care este liber să să îi „civilizeze” pe timişoreni.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările