Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Pentru cine trag clopotele, părinte? IPS Ioan Selejan: „Dacă îmi spuneţi mie necazurile voastre, nu am să vă denunţ la  DNA“

10
7 Mar 2015 20:49:38
Autor: Mariana Iancu
Mitropolitul Banatului
Mitropolitul Banatului

IPS Ioan, mitropolitul Banatului, prezent la evenimentul aniversar al Camerei de Comerţ Timiş, a spus că este alături de oamenii de afaceri din judeţ, iar cine li se va împotrivi vor avea de-a face cu biserica.

Mitropolitul Banatului le-a promis celor prezenţi că, dacă se vor spovedi la el, nu îi va turna la DNA. „Există un fenomen care macină mediul afacerilor româneşti. Este acel cuvânt care începe cu «ş» şi se temină cu «a».

Eu nu pot să spun acum că deja, de câteva săptămâni, trăim în mediul denunţurilor la DNA. Poarta mea este deschisă şi pentru cei ce vă mişcaţi în mediul de afaeri şi, dacă îmi spuneţi mie necazurile voastră, nu am să vă denunţ a DNA, dar o să îi denunţ pe cei care încearcă să vă pună piedică în cale.

Am să îl pun pe clopotar să tragă clopotele la biserică, să audă lumea dacă cineva vă împiedică să vă desfăşuraţi activitatea de producător“, a spus mitropolitul, citat de Press Alert.

La întâlnirea aniversară au mai fost prezenţi Petre Roman, fostul premier, şi primarul Nicolae Robu.
IPS Ioan Selejan este mitropolit al Banatului din decembrie 2014.

Citiţi şi:

FOTO Mii de persoane s-au înghesuit în Catedrală pentru a participa la un moment istoric: întronizarea noului mitropolit al Banatului
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Carmen Florea
7.03.2015, 21:32:08

Mertanul si bodyguarzii unde i-a ascuns? Un turnator, un bisnitar putred de bogat, un smenar feudal, care pretinde si in 2015 sa nu adie vantul fara dezlegarea lui, bine hranit, rosior, rotunjor, i se hatana pudurile de slanina de atata post... Sariti, coate-goale cu ochii pustii si zambetu' tamp si dati-i ultimul leu, ca el se roaga pt voi, oricum n-a muncit in viata lui, c-asta-i Rumania: cine munceste, o duce de azi pe maine, iar parazitii si trantorii se indoapa pana crapa fara sa dea o cana cu apa nimanui.

+5 (5 voturi)
Namalas Salaman
7.03.2015, 22:59:27

Carmen, episcopul Ioan a facut pentru natiunea asta cat nu o sa faca neam de neamul tau in mii de ani. Daca nu era el si jertfa lui, nu mai aveam romani in Covasna-Harghita. Munca lui pentru salvarea dimensiunii romanesti in acea zona e recunoscuta si de dusmanii Bisericii. Iar ca persoana...sper sa ajunga patriarh. E un om bland si cu pacea in ochi.

-4 (6 voturi)
Lucian Costea
7.03.2015, 21:50:45

Carmen Florea > Fara Parintele Ioan disparea cu totul romanismul in Harkov. E printre cei mai smeriti episcopi ai bisericii ortodoxe. Ati vorbit conform logicii> crede-l pe Cernea si nu cerceta .

-3 (7 voturi)
alexandru biris
7.03.2015, 22:58:22

Lucian, romanismul nu piere, asa usor, cum nu a pierit in zecile si sutele de ani de istorie potrivnica. Nu-l cunosc pe mitropolit, dar sa sti ca cu el sau fara el, cu mine si tine sau fara noi, ,,romanismul,, va dainui prin copiii nostri. Acum eu nu inteleg, din franturile din articol, prea bine ce a vrut sa spuna mitropolitul, dar din ce am citit declaratia suna, sau mai bine zis pute rau. Un singur lucru va fi cert. Dupa ce mitropolitul i-a luat sub aripa sa pe oamenii de afaceri prezenti, si i-a magulit, nu va mai avea nevoia de clopotar, pentru ca clopotele vor fi automatizate, de dragi de ei, si se vor trage singure (in urma unor donatii grase) sau prin apasarea unui buton.

+4 (4 voturi)
mitrut
7.03.2015, 22:33:36

Corect era "nu am sa va MAI denunt la DNA".

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările