Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Preşedintele Tribunalului Timiş, reclamat la Inspecţia Judiciară pentru o postare de pe Facebook: „Nimeni şi nimic nu mă va împiedica să respect legea“

5
28 Aug 2019 09:06:53
Autor: Daniel Dancea
Preşedintele Tribunalului Timiş, Adriana Stoicescu FOTO Arhivă
Preşedintele Tribunalului Timiş, Adriana Stoicescu FOTO Arhivă

Asociaţia „Iniţiativa pentru Justiţie”, condusă de procurorul Bogdan Pârlog, o acuză pe judecătoarea Adriana Stoicescu, preşedinte al Tribunalului Timiş, că a adus atingere prestigiului Justiţiei scriind, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, despre „pseudojustiţia“ din România.

Preşedintele Tribunalului Timiş a fost reclamată de Asociaţia „Iniţiativa pentru Justiţie” la Inspecţia Judiciară pentru o postare de pe Facebook în care şi-a arătat sprijinul pentru Dana Gârbovan după ce aceasta a fost propusă ministru al Justiţiei. Potrivit g4media.ro, judecătoarea Stoicescu este acuzată de Asociaţia „Iniţiativa pentru Justiţie” că a avut ”manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu”.

Mai concret, Stoicescu a fost reclamată la Inspecţia Judiciară pentru o postare de pe pagina sa de Facebook în care a vorbit despre „pseudojustiţia”  în care „pseudojudecători scriu minute la dictare” sau „pseudoprocurori pun bazele republicii lor”.

Adriana Stoicescu a reacţionat, tot pe Facebook, după sesizarea făcută împotriva sa, arătând că „nimeni si nimic nu ma va impiedica sa respect si sa aplic legea cu buna credinta, sa fac dreptate, cu smerenie si cu privirea indreptata tot timpul spre Supremul Judecator”. „ Fidelă principiilor pe care mi le cunoasteti deja, mă voi abţine de la orice comentariu şi declaraţie publică, pe parcursul derulării procedurii disciplinare. Şi, mai presus de orice, mă voi supune, cu respect, hotărârilor Inspecţiei Judiciare”, a mai scris judecătoarea pe pagina sa de Facebook.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

marius cristian
28.08.2019, 11:01:59

a intrat turbarea in #rezist/boicot din justitie dupa nominalizarea judecatoarei Garbovan ....

-3 (3 voturi)
popescu costel
28.08.2019, 11:09:16

Dacă Adriana Stoicescu şi-a arătat sprijinul pentru Dana Gârbovan, după ce aceasta a fost propusă ministru al Justiţiei, înseamnă că este un nimeni, asemenea lui Gârbovan, care s-a făcut preș în fața infractorilor de rang înalt și a primit o flegmă drept răsplată de la poporul român. Să le fie rușine la amândouă pentru manipularea pe care o fac în favoarea infractorilor.

+2 (2 voturi)
Gib
28.08.2019, 13:28:38

Ce dovada mai clara despre micimea de caracter a dnei. Garbovan mai vreti citind faptul ca "i-ar fi frica sa fie intimata intr-un proces din Romania" (am scris termenul juridic in loc de implicata). Cum poti sa te declari potrivit pentru postul de ministru al justitiei atunci cand aneantizezi tot sistemul juridic cu astfel de declaratie. Astalalta doamna spune cam acelasi lucru folosind alte cuvinte. Pai doamnelor impresia mea este ca de fapt va plac doar salariile primite, inamovibilitatea si evident pensiile speciale. Nimic despre deontologie profesionala sau integritate. Sunteti niste cabotine platite gras. Aveti legi; bune sau rele ele stau la baza sentintelor pe care le dati. Vreti sa faceti comentarii sau propuneri? iesiti din magistratura si intrati in politica. Restul ar trebui sa fie treaba CSM-ului (teoretic perntru ca practic si acolo tot politica se face).

+2 (2 voturi)
Gigi Kent
28.08.2019, 13:36:22

Gunoiul ăla de Pârlog nu a adus atingere prestigiului Justiţiei? Când fura echipamente tehnice prin Afganistan, camere video și reportofoane care trebuiau să ajungă la procurorii militari afgani. A trebuit să plece de acolo pentru a se mușamaliza sustragerea echipamentelor donate de englezi.

+1 (3 voturi)
Dream Pervertor
28.08.2019, 13:55:21

@Fane BT: ...Whauuuu!

+1 (1 vot)
Modifică Setările