Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Primăria Timişoara a început eutanasierea câinilor din adăpost fără să rezolve însă problema de pe stradă

5
20 Feb 2014 10:00:08
Autor: Stefan Both
Miercuri au fost eutanasiaţi 21 de câini din adăpostul societăţii Danyflor
Miercuri au fost eutanasiaţi 21 de câini din adăpostul societăţii Danyflor

5 Comentarii

www.maidaneziii.wordpress.com
20.02.2014, 13:47:17

FOARTE BINE , EUTANASIATI LA FOC CONTINU SA NU SCAPE NICI UNU , SE APROPIE ZIUA LIBERTATII .

-1 (3 voturi)
Marius Ciprian
20.02.2014, 23:34:05

Comentariu considerat abuziv.

Ramyna Sylvana
21.02.2014, 09:28:20

Dar cand incep eutanasierile la foc continuu a imbecililor care stau toata ziua pe net, instiga la violenta si fac umbra pamantului degeaba?! Aviz Fara Maidanezi si altii asemenea lui! As trai si eu ziua libertatii fara lichele, hoti, iresponsabili, retardati si tot felul de specimene care ne fac de ras tara! Gestionarea civilizata inseamna campanii de educare si responsabilizare a populatiei, campanii de adoptie, campanii de sterilizare, infiintarea de servicii specializate, NU uciderea in masa!

Marius Ciprian
24.02.2014, 01:40:04

Ramyna Sylvana.Cu regrete iti spun ca visezi frumos!Ani de zile au fost cheltuiti bani pentru aceste animale salbatice ce misuna prin cartiere si pe strazi,ani de zile s-a castrat,s-a dat spre adoptie si care a fost rezultatul?Aceste bestii pot in continuare sa ucida oameni fara aparare precum copii mici sau batrani.ONG-urile care tot timpul tipa si urla impreuna cu anumite persoane bolnave mintal,persoane care sunt inconstiente,au scos din adaposturi pe semnatura si raspundere(au semnat ca sunt de acord sa se ocupe de respectivele animale iar in caz de ceva vor raspunde pentru ele) caini si le-au dat drumul inapoi pe strazi,fara mancare,fara apa,in ploaie,ninsoare si frig,libere sa atace orice om care vine noaptea de la serviciu.Indivizii astia ar trebui bagati in puscarie cativa ani si obligati sa plateasca despagubiri financiare consistente vicimelor atacurilor animalelor asupra carora au avut raspundere.De asta am ajuns la eutanasierea lor,ca unica metoda de rezolvarea a acestei probleme ascunse sub pres ani la rand,problema ce s-a agravat foarte mult!

Ramyna Sylvana
27.02.2014, 10:17:35

Nu stiu care dintre noi este mai inconstient?! Cum singur recunosti, problema a fost ascunsa sub pres si s-a agravat foarte mult. Vina o poarta autoritatile si societatea civila pt ca banii nu s-au cheltuit pt castrarea si adoptia animalelor cum cred adevaratii inconstienti, ci au ajuns in buzunarele autoritatilor si a clientelei. Cum iti explici atunci ca unele catele care aveau crotalii, semn ca au fost sterilizate, au facut pui?! Si te intreb atunci: cine este de vina pt situatia in care s-a ajuns, animalul sau omul?! Se pare ca nu prea ai contact cu realitatea de pe strada. Iti dau un exemplu. La noi in oras, ultima data cainii au fost sterilizati si returnati in teritoriu. Sterilizati cu adevarat, nu minciuni ca in alte orase. Fiecare bloc avea cca. 2-3 caini pe care ii hraneau locatarii. Intre timp acestia s-au mai imputinat: fiind sterilizati au mai fost luati in curti de unii localnici, i-au mai lovit masinile pe cei care au iesit in drum (desi este limita de viteza in localitate), s-au mai imbolnavit datorita conditiilor de trai si au murit (cainii din strada au durata de viata foarte scurta, nu cum se vehiculeaza de instigatorii la violenta de 7-10 ani). In ritmul acesta, scadea numarul cainilor din strada, fara a se recurge la eutanasieri in masa. Dar, de cand cu scandalul si isteria legata de cainii fara stapan, au fost aruncati caini nesterilizati din alte localitati, iar acestia s-au inmultit. Numarul cainilor fara stapan din oras a crescut iarasi. Deci crezi ca eutanasierea cainilor la nesfarsit este solutia pt rezolvarea acestei probleme?! Unii tot eutanasiaza si altii tot arunca?! Poate pe termen foarte scurt, asta daca va ganditi numai la voi, va scadea numarul cainilor din strada. Dar pe termen lung?! Crezi ca asa se gestioneaza aceasta problema?! Cat despre oameni omorati de caini...asta se intampla numai la voi! La noi in oras nu am auzit de asemenea cazuri!