Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Primarul municipiului Lugoj, Claudiu Buciu: Am fost demis/ Au dizolvat Biroul Politic al PNL Lugoj

0
28 Jul 2021 21:34:59
Autor: News.ro
Claudiu Buciu Foto Facebook.com
Claudiu Buciu Foto Facebook.com

Primarul municipiului Lugoj, Claudiu Buciu, a anunţat, miercuri, pe Facebook, că a fost demis din funcţia de preşedinte al PNL Lugoj şi a afirmat că "PNL Timiş a arătat astăzi că desconsideră în primul rând comunitatea noastră". "Faptul că ni s-au retras nişte funcţii politice, în contextul actual, ne onorează", a susţinut el. Demiterea lui Buciu vine după ce acesta a anunţat că nu doreşte să organizeze alegeri la nivelul filialei.

"Am fost demis. Astăzi, Nica (Alin Nica - preşedintele interimar al PNL Timiş) şi Groza (Dănuţ Groza - secretar general al PNL Timiş) au dizolvat biroul politic al PNL Lugoj. Au desfiinţat singurul Birou politic al PNL Lugoj care a reuşit să readucă PNL în fruntea administraţiei lugojene după mai bine de 100 de ani. Le mulţumim colegilor din PNL Lugoj care ne-au ales, în mod democratic. Le mulţumim lugojenilor care ne-au acordat încrederea într-un moment extrem de dificil pentru Lugoj. Nu vă vom dezamăgi! Chiar dacă începutul este mai greu, ştim ce avem de făcut şi ne vom duce la bun sfârşit toate promisiunile făcute", a scris Claudiu Buciu, pe pagina sa de Facebook.
 
El a adăugat că scopul rămâne acela de a face administraţie.
 
"Avem o echipă care îşi doreşte exclusiv asta. PNL Timiş a arătat astăzi că desconsideră în primul rând comunitatea noastră. Faptul că ni s-au retras nişte funcţii politice, în contextul actual, ne onorează. Rămânem dedicaţi administraţiei locale dar şi adevăraţi liberali. Ştim ce valori avem de apărat. Şi le vom apăra lucrând necontenit pentru cei care ne-au acordat încrederea în mod democratic. Timpul a fost întotdeauna de partea politicienilor care au respectat cetăţenii”, a susţinut Claudiu Buciu.
 
Recent, Claudiu Buciu a anunţat că refuză să organizeze alegeri la PNL Lugoj, fiind nemulţumit de numărul de delegaţi selectaţi pentru a participa la conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Timiş, care va avea loc în 7 august.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările