Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Primarul care s-a apucat de demolat construcţiile fără autorizaţie: Nu vă apucaţi de construit fără a avea acte

11
24 Sep 2021 20:30:40
Autor: Stefan Both
Acesta a şi postat două fotografii surprinse în timpul unei operaţiuni de demolare FOTO Horia Bugarin
Acesta a şi postat două fotografii surprinse în timpul unei operaţiuni de demolare FOTO Horia Bugarin

Primarul comunei periurbane Dumbrăviţa de Timişoara, Horia Bugarin, avertizează locuitorii din zonă să nu construiască fără a avea autorizaţii sau cu încălcarea acestora. În caz contrar, autorităţile se vor apuca de demolările construcţiilor ilegale.

Horia Bugarin, primarul USRPLUS de la Dumbrăviţa a declarat război celor care construiesc ilegal în comună. Se ştie că Dumbrăviţa, localitate periurbană lipită de Timişoara, este una din cele mai căutate locuri pentru contruit vile.

”Nu vă apucaţi de construit fără a avea acte, nu construiţi mai mare sau mai înalt sau oricum altfel decât prevede autorizaţia. Dacă punerea în legalitate va presupune demolare atunci asta sa va întâmpla. Şi au început primele demolări. În mandatul meu va fi toleranţă zero la încălcarea legii”, a scris pe Facebook, Horia Bugarin, primarul comunei Dumbrăviţa, care a postat şi două fotografii surprinse în timpul unei operaţiuni de demolare. 

Recomandarea de la primarul Dumbrăviţei, Horia Bugarin, e de folos pentru întreg periurbanul Timişoarei, scriu pe Facebook şi cei de la USRPLUS.

Dominic Fritz, primarul Timişoara, i-a transmis felicitări colegului său de partid. 
 
”Colegul meu Horia Bugarin, primarul USRPLUS din Dumbraviţa, comună lipită de Timişoara, duce o luptă grea. Dezvoltarea urbanistică din ultimii ani s-a făcut haotic, de multe ori cu complicitatea primăriei, care a fost în mâna PSD-ului până la victoria lui Horia de acum un an. În trecut, legea a fost tratată doar ca o recomandare. Acum, cu Horia primar, lege e lege, regulile se aplică tuturor la fel. Primăria îşi face treaba: apără interesele comunităţii, indiferent pe cine trebuie să deranjeze”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

defu gabi
24.09.2021, 20:39:55

Daca constructiile neautorizate sunt pe domeniul public e liber pt. primar la demolare... Daca sunt pe domeniu proprietate privata se complica exponential treaba in justitie. Indiferent de modul de constructie, demolarea trebuie facuta legal, nu sub imperiul impulsului hei-rupist. Patrunderea pe o proprietate si distrugerea de bunuri fara o hotarare judecatoreasca in sensul respectiv e caz penal...

-12 (24 voturi)
db
24.09.2021, 21:52:17

Desigur că totul e legal cu demolarea, nu cred că i-a fost ușor să ajungă aici 😉

-7 (17 voturi)
Utilizator Adevărul
24.09.2021, 23:47:58

Comentariu considerat abuziv.

FTheUsa
24.09.2021, 20:43:52

Bravo

-10 (16 voturi)
db
24.09.2021, 21:51:12

În sfârșit un primar bărbat în țara asta 👍👍👍

-10 (16 voturi)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările