Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Primarul Timişoarei este extrem de dezamăgit de cum s-a făcut deszăpezirea în oraş: Nota 3 pentru trotuare

1
18 Dec 2012 12:23:58
Autor: Stefan Both
Firmele care s-au ocupat de deszăpezire vor fi penalizate
Firmele care s-au ocupat de deszăpezire vor fi penalizate

Nicolae Robu susţine că la ora bilanţului, socetăţile care au avut sarcina să cureţe oraşul vor primi penalizările cuvenite

Nicolae Robu este în continuare nemulţumit de cum arată oraşul după ninsorile care s-au abătut în urmă cu zece zile. Încă sunt numeroase străzi necurăţate, iar cele mai mari probleme sunt legate de trotuare. 
 
„O firmă care face deszăpezire trebuie să ştie ce treabă are, nu să facă curăţenie doar dacă le dau eu telefoane. Când facem bilaţul vor fi penalizările. Dacă la drumuri s-au achitat de sarcini, la trotuare au nota trei”, a declarat Nicolae Robu.
 
Adrian Bere, şeful Direcţiei Mediu, a primit sarcina să achiziţioneze din banii primăriei câteva utilaje mici care pot interveni la deszăpezirea trotuarelor, în limita a 15.000 de euro.
 
„Firmele cu care avem contracte nu au capacitatea de a face faţă, deşi ei se lăudau cu utilajele. Iarna a arătat capacitatea celor două firme. Adevărul este că activitatea dacă e făcută cum trebuie, îi duc la pagubă. Licitaţiile au fost câştigate în mentalitatea şi abordarea că nu o să facă treaba cum trebuie şi că vor face profit nefăcând deszăpezirea”, a mai spus Nicolae Robu.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Green
19.12.2012, 11:17:11

Hai sa fim seriosi, la drumuri s-au achitat de sarcini pe naiba. Pe toate strazile din zona Maria-Iosefin in afara de bulevarde n-au intrat nici de frica si chiar si acum se merge groaznic daca n-ai masina inalta. Cel putin str. Motilor, Treboniu-Laurian, Cipariu... a fost dezastru pentru cei care au avut ghinionul sa aiba acolo locul obisnuit de parcare. Si la fel au fost multe alte strazi din Timisoara. Cu alea ce se intampla?

Modifică Setările